به گزارش ایسنا، پس از انتشار خبر مبتلا شدن مهدی کامرانی گارد راس تیم بسکتبال مهرام تهران به ویروس کرونا، به دلیل بازی دوستانه مهرام با نفت آبادان در یکشنبه هفته گذشته، این سوال پیش میآید که آیا این بیماری خطرناک به بازیکنان تیم نفت هم منتقل شده است یا خیر؟
سام بوشهری سرپرست تیم بسکتبال نفت آبادان در این مورد به ایسنا گفت: متاسفانه ما هم این خبر ناراحت کننده را شنیدیم، اما خوشبختانه تا کنون هیچ یک از بازیکنان ما علائم این بیماری را نداشتهاند و انشاءالله از این به بعد هم نه در تیم ما و نه در تیم مهرام شاهد این موضوع نباشیم.
او در پاسخ به این سوال که آیا از بازیکنان نفت طی روزهای آینده تست PCR گرفته خواهد شد؟ توضیح داد: بله، با توجه به اهمیت موضوع همه تیم فردا تست خواهند داد تا شرایط مشخص شود. البته آمدن جواب تستها حدودا ۲۴ تا ۴۸ ساعت طول میکشد.
بوشهری با نگرانی از این موضوع گفت: هیچ تیمی مقصر نیست، اما اگر خدایی نکرده این ویروس به بازیکنان تیم ما منتقل شده باشد این نگرانی وجود دارد که بازیکنان شیمیدر را هم درگیر کند چون ما بعد از مهرام با تیم شیمیدر دیدار دوستانه داشتیم.
سرپرست نفت آبادان در پایان گفت: امیدوارم هیچ یک از تیمها دچار چنین مشکلی نشوند تا لیگ خوبی را آغاز کرده و پشت سر بگذاریم.
انتهای پیام
نظرات