• شنبه / ۱۰ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99081005955
  • خبرنگار : 71589

بالن اینترنت "الفبت" رکورد زد

بالن اینترنت "الفبت" رکورد زد

بالن فراهم کننده ارتباط اینترنت شرکت "الفبت" موسوم به "لون"(Loon) با گذراندن ۳۱۲ روز در استراتوسفر زمین، صاحب رکورد شد، در حالی که رکورد قبلی ۲۲۳ روز بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، بالن اینترنتی "لون"(Loon) با ۳۱۲ روز پرواز، رکورد جدیدی در روزهای سپری شده در لایه استراتوسفر زمین به ثبت رساند و توانست ۱۰ ماه را در آسمان سپری کند.

بالن "لون" در آخرین روزهای سفر خود وقت خود را بر فراز نیم کره جنوبی رمین گذراند. هدف از این تمرین، آماده سازی ناوگان بالن‌های "لون" برای فراهم کردن ارتباط اینترنتی به مناطق دور افتاده، صعب العبور و مصیبت دیده در سیاره زمین است.

طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، هر بالن می‌تواند اینترنت را برای منطقه‌ای با قطر حدود ۵۰ مایل(۸۰ کیلومتر) فراهم کند.

بالن‌ها برای عملکرد صحیح چنین پروژه‌ای باید بتوانند تا آنجا که ممکن است در سطح بالایی بمانند. آخرین آزمایش پرواز طولانی مدت "لون" نیز به همین منظور انجام شد. چرا که پیش از این، رکورد باقی ماندن بالن‌های "لون" در استراتوسفر زمین ۲۲۳ روز بود و اکنون این بالن جدید با گذراندن ۳۱۲ روز در استراتوسفر، رکورددار شد.

سفر این بالن با نام اختصاصی "HBAL۷۰۳" یک پروژه الهام بخش است. این بالن پرواز خود را در ماه مه ۲۰۱۹ از پورتوریکو آغاز کرد و قبل از حرکت به مناطق جنوبی از فراز اقیانوس اطلس جنوبی، اقیانوس هند و اقیانوس آرام جنوبی، برای یک دوره آزمایشی سه ماهه به طرف پرو حرکت کرد.

این بالن در این آزمایش به مدت هفت ماه در منطقه اقیانوس آرام جنوبی ماند و سرانجام در ماه مارس سال جاری پس از ۳۱۲ روز پرواز، در باخای مکزیک به زمین نشست.

هدف از این سفر، جمع آوری اطلاعات برای بهبود این فناوری و در نهایت تأمین اینترنت بود. مطمئناً از این پس شاهد بالن های "لون" خواهیم بود که رکوردهای جدیدی را از آن خود می‌کنند، زیرا فناوری آنها همچنان در حال توسعه و پیشرفت است.

شرکت "الفبت"(Alphabet) تنها شرکتی نیست که در زمینه بهبود دسترسی به اینترنت کار می‌کند. شرکت فضایی خصوصی "اسپیس ایکس"(SpaceX) با مدیریت "ایلان ماسک" نیز تحت برنامه ماهواره‌های اینترنتی "استارلینک"(Starlink) تاکنون چند صد ماهواره اینترنتی را به فضا پرتاب کرده و در مدار زمین مستقر کرده و قصد دارد تعداد آنها را به چندین هزار برساند تا سراسر کره زمین به راحتی به اینترنت دسترسی پیدا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha