• شنبه / ۱۰ آبان ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99081005827
  • خبرنگار : 71604

تلسکوپ هابل ثبت کرد

کهکشان مارپیچی که حاصل برخورد ۲ کهکشان دیگر است

کهکشان مارپیچی که حاصل برخورد ۲ کهکشان دیگر است

تلسکوپ فضایی هابل، تصویری را از یک کهکشان مارپیچی ثبت کرده که در اثر برخورد دو کهکشان مارپیچی دیگر شکل گرفته است.

به گزارش ایسنا، "تلسکوپ فضایی هابل" تصویری را از کهکشان مارپیچی "ان‌جی‌سی ۳۴"(NGC ۳۴‎) ثبت کرده که زمانی از برخورد دو کهکشان مارپیچی به وجود آمده است و در صورت فلکی "نهنگ" قرار دارد.

مرکز نورانی کهکشان ان‌جی‌سی ۳۴، نتیجه همین برخورد است که به شکل‌گیری ستاره‌های جدید و روشن شدن گازهای اطراف منجر شده است‌.

با ادامه یافتن ادغام دو کهکشان، ان‌جی‌سی ۳۴ بیشتر از پیش به یک کهکشان عجیب شباهت خواهد یافت که فاقد یک شکل مشخص است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha