رضا ریاضی، مدیرعامل این شرکت فناور در گفتوگو با ایسنا، زمینه تحقیقاتی این شرکت دانش بنیان را صنایع سنگین دانست و گفت: طراحی و ساخت چکشهای هیدرولیکی، بازوهای هیدرولیکی، انواع جرثقیل و دستگاه های منیپولیتور از دستاوردهای این شرکت است.
ریاضی، جدیدترین پروژه این شرکت را بومی سازی خودروی کشنده سنگین ۸ در ۴ با تناژ ۱۰۰ تن و جرثقیل تلسکوپی ۵۵ تن با طول تلسکوپ ۴۲ متر دانست و اظهار کرد: این محصول بالغ بر ۳۰ هزار قطعه داشته و به طول کامل طراحی و ساخت آن داخلی است.
مجری طرح با اشاره به ویژگیهای جرثقیل تلسکوپی افزود: این دستگاه متحرک تا ۸۰ کیلومتر در ساعت حرکت میکند و از تناژ ۵۵ کیلوگرم تا ۵ هزار کیلوگرم را جابه جا می کند، ضمن آنکه حداکثر طول تلسکوپ آن ۴۲ متر است و تا ۵۶.۵ متر قادر است طول خود را افزایش دهد.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان حداکثر ارتفاع آن را ۴۱ متر و با استفاده از بازوهای کمکی ۵۵ متر عنوان کرد و یادآور شد: این سیستم کاملا هیدرولیکی است، ولی در کنار آن سیستم کامپیوترهای هوشمندی تعبیه شده است که موازی اپراتور دستورات صادر شده را به طور دایم بررسی میکند تا در صورتی که دستگاه وارد نواحی پر خطر شد و یا اشتباهی رخ داد، بلافاصله با ارسال هشداری، اطلاع رسانی کند و در صورت نیاز اقدام به غیر فعال کردن دستگاه خواهد کرد.
وی با بیان اینکه کشور توانمندی تولید این نوع جرثقیلها را به دلیل عدم تولید خودروی کشنده آن نداشت، اضافه کرد: ما در ابتدا خودروی کشنده سنگین آن را طراحی و پس از آن بر روی ساخت جرثقیل اقدام کردیم.
ریاضی از راه اندازی خط تولید صنعتی جرثقیل با مجوز وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: پروانه تولید سالانه ۲۰ دستگاه از این وزارتخانه دریافت شده است. برآورد ما نشان میدهد که ۴ هزار دستگاه از این تجهیزات مورد نیاز کشور است که به دلیل اعمال تحریمها، تجهیزات وارداتی مستهلک شدند.
وی در خصوص ویژگی تلسکوپی این جرثقیل، توضیح داد: این جرثقیل به صورت تلسکوپی باز و بسته میشود که این بخش دارای ۵ قطعه است و در داخل یکدیگر یکی یکی، جمع و یکپارچه میشوند و در صورت نیاز باز شده و طول آن به بیش از ۴۰ متر میرسد.
مدیر عامل این شرکت فناور به بازار هدف محصولات شرکت اشاره کرد و گفت: صنایع مختلفی چون پلسازی، تاسیسات بندری، سدسازی، معادن و ساختمانسازی بازار هدف محصولات ما هستند که میتوانیم با انواع محصولات تولیدی، نیاز آنها را به واردات این ماشین آلات مرتفع کنیم. در حال حاضر مطابق با پیش بینی ما کشور به چهار هزار دستگاه کشندههای سنگین و جرثقیلهای تلسکوپی نیاز دارد که در صورت تامین سرمایه مورد نیاز میتوانیم با حداکثر توان تولید کرده و نیاز کشور را تامین کنیم.
انتهای پیام
نظرات