سید مرتضی ساداتی کیادهی در گفت وگو با ایسنا اظهارکرد: خون بند ناف غنی از سلول های بنیادی خون ساز است که در موقع تولد به عنوان یک زباله بیولوژیک دور ریخته می شود.
وی افزود: اما ذخیره آن در بانک خون بند ناف می تواند برای درمان ۸۰ نوع بیماری لاعلاج استفاده شود.
مسئول نمایندگی بانک سلول های بنیادی خون بندناف جهاد دانشگاهی مازندران تصریح کرد:این سلول ها برای درمان بیماری هایی مانند انواع سرطان های خون، تالاسمی، بیماری های نقص سیستم ایمنی، بیماری با منشا عصبی مثل فلج مغزی و اوتیسم، دیابت نوع یک، پارکینسون و بیماری هایی مشابه کاربرد دارد.
وی درباره روند تقاضا برای ذخیره سازی سلول های بنیادی خون بندناف، اظهارکرد: در ماه نهم یا هفته ۳۶ بارداری، خانواده های متقاضی ذخیره سازی می توانند در صورت تمایل به جهاد دانشگاهی مازندران مراجعه کنند و از مشاوره رایگان بهره مند گردند.
ساداتی کیادهی تصریح کرد: پس از تنظیم قرارداد، مسئولان خونگیر این نمایندگی در محل اتاق زایمان حضور یافته و جمع آوری و ذخیره سازی را انجام خواهند داد.
وی در ادامه یادآور شد: در حال حاضر با توجه به حجم زیاد تقاضا به افرادی که امکان پرداخت مبالغ هزینه ها را ندارند شرایط اقساط و تسهیلات بانکی تعلق می گیرد که می توانند پروسه ذخیره سازی را با شرایط تقسیطی انجام دهند.
انتهای پیام
نظرات