سرهنگ حبیبالله اشتری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر بیماران کرونایی با هماهنگی دانشگاه علومپزشکی در این بیمارستان بستری شده و این بیماران اغلب از دیگر بیمارستانها ارجاع داده میشوند.
وی افزود: بیمارانی که نیاز به بستری در بخش مراقبتهای ویژه نداشته باشند، در این بیمارستان بستری میشوند؛ چراکه این بیمارستان به کل بخش مراقبتهای ویژه ندارد و این بخش در حال ساخت و تجهیز است.
این مسئول از پذیرش بیماران کرونایی از روز اول آبانماه خبر داد و گفت: تکمیل و تجهیز بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان ارتش زنجان به دلیل کمبود بودجه با مشکلاتی مواجه بوده و این مهم از طریق خیران حوزه سلامت استان نیز در حال پیگیری است.
اشتری تصریح کرد: نمیتوان انتظار داشت که فقط ارتش در شرایط کنونی کشور، بودجه ساخت و تجهیز را در بازه زمانی کوتاه تامین کند، بلکه انتظار میرود از دیگر بخشها نیز همکاری به عمل آید و در مکاتبهای که با نمایندگان مجلس و فرمانده نیروی زمینی ارتش صورت گرفته، پیگیری این مسئله درخواست شده است.
مدیر بیمارستان ارتش زنجان یادآور شد: بودجه تقریبی تجهیز استاندارد بخش مراقبتهای ویژه که شامل ۴۳ قلم کالا است، به صورت پیشفاکتور ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان ارزیابی شده است. نیازمندی بیماستان ارتش در زنجان، تکمیل و تجهیز این بخش است تا در دوره شیوع بیماری کرونا و حتی پس از آن بتواند به هماستانیها خدمات بیشتری ارائه کند.
انتهای پیام
نظرات