صبح سهشنبه ۶ آبان و همزمان با سراسر کشور، انتخابات شوراهای دانشآموزی با هدف برگزیدن حدود ۴۷ هزار و ۵۰۰ عضو، به شکل مجازی در استان فارس آغاز شد.
رئیس اداره فرهنگی هنری آموزش و پرورش فارس در حاشیه این انتخابات به خبرنگاران گفت: از ۸ هزار مدرسه فعال در فارس، ۶۵۵۶ مدرسه دخترانه و پسرانه در این دروه از انتخابات شورای دانش آموزی شرکت کردهاند.
سعید خادمی افزود: از کل مدارس شرکت کننده در انتخابات شوراهای دانشآموزی فارس، ۳۳۱۲ مدرسه دخترانه و ۳۲۴۴ مدرسه پسرانه است.
این مقام مسئول در آموزش و پرورش فارس گفت: با برگزاری این انتخابات ۲۲ هزار و ۵۴۴ دانش آموز دختر و ۱۶ هزار و ۴۶۱ دانش آموز پسر و در مجموع ۴۷ هزار و ۴۶۵ دانش آموز دختر و پسر منتخب خواهیم داشت.
او هدف از تشکیل شورای دانش آموزی را ایجاد فضای مشارکت دانش آموزان در تصمیم سازیهای مدارس دانست و گفت: این شوراها به رشد و اعتلای شخصیتی دانش آموزان و مدیریت مطلوب تر امور مدارس توسط مدیران کمک میکنند.
رئیس اداره فرهنگی هنری آموزش و پرورش فارس با اشاره به اینکه انتخابات به صورت الکترونیکی و در بستر شاد برگزار شد، افزود: با ایجاد بسترهای مناسب، انتخابات بدون نیاز به حضور فیزیکی و با استفاده از نرمافزارهای طراحی شده، به شکل الکترونیکی آغاز شده است.
خادمی خاطرنشان کرد: دانش آموزان نگران فرصت مشارکت در انتخابات نباشند زیرا با هماهنگی انجام شده، مهلت شرکت در این دوره انتخابات برای یک روز دیگر تمدید میشود و دانشآموزان این امکان را دارند که در هر ساعت از شبانهروز به شکل مجازی به کاندید مورد نظر خود رای بدهند.
امروز شروع انتخابات است و با هماهنگی به عمل آمده در نظر است یک روز دیگر نیز مهلت این انتخابات تمدید شود تا دانش اموزان بتوانند فردا نیز در هر ساعتی از شبانه روز در انتخابات مشارکت داشته باشند.
رئیس اداره فرهنگی هنری آموزش و پرورش فارس، تعداد داوطلبان این انتخابات را ۱۵۸ هزار و ۷۹۶ نفر اعلام و اضافه کرد: از این تعداد ۷۵ هزار و ۱۵ دانش آموز دختر و ۶۹ هزار و ۳۷۵ دانش آموز پسر هستند و در نهایت با برگزاری این انتخابات ۲۲ هزار و ۵۴۴ دانش آموز دختر و ۱۶ هزار و ۴۶۱ دانش آموز پسر و در مجموع ۴۷ هزار و ۴۶۵ دانش آموز دختر و پسر منتخب خواهیم داشت.
خادمی با اشاره به اینکه منتخبین در قالب انجمن های ۱۸ گانه فعالیت خواهند داشت، گفت: این انجمنها شامل سبک زندگی ایرانی اسلامی، صلح، دوستی و گردشگری، تربیت بدنی، بهداشت سلامت و محیط، اردوها و فعالیتهای بازدیدی، انتظار و مهدویت ،تعاونی آموزشگاهی، علمی و آموزشی، سیاسی و اجتماعی، فرهنگی هنری، قرآن، عترت و معارف اسلامی، مهارتهای زندگی و مشاوره، مواجهه با حوادث و بلاهای طبیعی، اقامه نماز، امور مناسبتها، تبلیغات و نمایشگاهها، انتظامات و پشتیبانی، حمایت از نوشت افزار و کالای ایرانی، فضای مجازی، است.
انتهای پیام
نظرات