• دوشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۹ / ۲۳:۳۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99080502909
  • منبع : نمایندگی لرستان

فرماندار خبر داد:

دورود تعطیل شد

دورود تعطیل شد

ایسنا/لرستان فرماندار دورود از تعطیلی ادارات، بانک‌ها و مشاغل گروه‌های ۲، ۳ و ۴ خبر داد.

مجتبی بیرانوند، شامگاه پنجم آبان ماه، اظهار کرد: با توجه به وضعیت قرمز و هشدار شیوع ویروس کرونا در شهرستان دورود فعالیت تمامی ادارات، شرکت‌ها، سازمان‌ها، دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های این شهرستان تا پایان هفته جاری تعطیل اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: این تصمیم با هماهنگی استاندار لرستان و به دلیل وضعیت بحرانی و کمبود تخت بستری بیماران کرونایی در دورود و همچنین به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در سطح شهر اتخاذ شده است.

بیرانوند تصریح کرد: این تعطیلی شامل ادارات خدمات‌رسان آب، برق، گاز و مخابرات و مراکز درمانی، بیمارستان و کلینیکی، آزمایشگاهی و بهداشتی و شهرداری و آتش‌نشانی نمی‌شود و این دستگاه‌ها موظف به استمرار  خدمات‌رسانی به مردم هستند.

فرماندار دورود تاکید کرد: همه مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز تا پایان هفته جاری می‌بایست در حالت آماده‌باش در سطح شهرستان حضور داشته باشند.

وی یادآور شد: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا تا دوشنبه ۱۲ آبان همه مشاغل گروه‌های ۲، ۳ و ۴ در شهرستان دورود تعطیل خواهند بود و در صورت عدم اجرای مصوبه فوق با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

بیرانوند از شهروندان دورودی خواست تفریحات، مهمانی‌ها و تجمعات خود را به صفر برسانند و در خانه بمانند و به هشدار و توصیه‌های ستاد کرونای کشور، استان و شهرستان پای‌بند باشند تا بتوانیم با کمک یکدیگر این ویروس را شکست دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha