• دوشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۹ / ۲۰:۴۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99080502867
  • خبرنگار : 50300

تاکید استاندار خوزستان بر افزایش سهمیه رشته‌های پرطرفدار در استان

تاکید استاندار خوزستان بر افزایش سهمیه رشته‌های پرطرفدار در استان

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: در خصوص افزایش سهمیه پذیرش دانش آموزان در رشته‌های پرطرفدار پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی باید نشستی تخصصی میان آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها برگزار شود.

غلامرضا شریعتی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که امروز (۵ آبان) در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: درخصوص افزایش سهمیه پذیرش دانش آموزان در رشته‌های پرطرفدار پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی که قبلا در خصوص آن صحبت شد، حتما باید یک نشست تخصصی میان آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها برگزار شود. همچنین آموزش و پرورش نامه‌ای تنظیم کند تا به معاونت وزارت آموزش و پرورش ارسال کنیم، چرا که سهمیه نسبت به تعداد دانش آموزان استان کم است و از طرفی دانش آموزان نسبت به بقیه استان‌ها سنجش می‌شوند و نمی‌توان گفت که دانش آموزان یا معلمان ضعیف هستند. ما مرتب سیستم آموزشی خود را زیر سوال می‌بریم، درصورتی که باید ظرفیت را افزایش دهیم تا همه دانش آموزان در شرایط مساوی سنجش شوند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد خوزستان در دوره‌های گذشته به وظیفه خود عمل نکرده است که حتما باید عمل کند، افزود: اما اکنون دانشکده‌های علوم پزشکی آبادان، دزفول، بهبهان، شوشتر و اهواز را داریم که ظرفیت مناسبی برای پذیرش دانشجو هستند. اما برخی اوقات باید قبول کرد که سختگیری در استان انجام می‌شود.

استاندار خوزستان بیان کرد: در حوزه سوادآموزی همه بخشداران، دهیاران، فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند که کمک کنند و این حوزه را مدنظر قرار دهند. ضرورت عمل به شیوه‌نامه چگونگی حضور و عدم حضور دانش آموزان در مدارس نیز باید مبنای عمل باشد، آموزش غیرحضوری می‌تواند فرصتی برای کیفی‌سازی آموزش و پرورش باشد و نباید از این فرصت به سادگی گذر کرد.

شریعتی در ادامه با بیان اینکه اضافه وزن در دانش آموزان، معضل کل جهان است، گفت: ما نیز با این معضل درگیر هستیم، کشورهای توسعه یافته در حال کنترل آن هستند اما دیگر کشورها گرفتار هستند. برای آگاهی بخشی در این خصوص می‌توان از شبکه شاد استفاده کرد و پیش برنامه‌های تغذیه و ورزش تولید شود و دانش آموزان را ترغیب کرد. عوارض چاقی در یک نسل در طولانی مدت و طی ۱۰ تا ۱۵ سال مشخص می‌شود.
    
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha