• شنبه / ۳ آبان ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99080301418
  • منبع : نمایندگی سمنان

لزوم کاستن از فاصله کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای با تکنولوزی روز دنیا

لزوم کاستن از فاصله کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای با تکنولوزی روز دنیا

ایسنا/سمنان استاندار سمنان بر ضرورت کاستن از فاصله کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای با تکنولوزی روز دنیا تاکید کرد و گفت: تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کشور متناسب با تکنولوزی روز نیستند  .

علیرضا آشناگر سوم آبان ماه در دیدار با صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با اشاره به جایگاه ممتاز استان سمنان در سطح کشور اظهار کرد: استان سمنان، استانی آرام، امن و با مردمانی صمیمی و مهربان است که ظرفیت های فراوان فرهنگی ، صنعتی و معدنی و ... را در خود جای داده است.

وی با تجلیل از نقش موثر و اقدامات انجام شده توسط مدیران دانشگاه فنی و حرفه ای در سطح استان سمنان خاطرنشان کرد: تمایل به همکاری و مشارکت با دانشگاه فنی و حرفه ای را داریم و استانداری سمنان به‌ازای ۷۰ درصد اعتبارات اختصاص یافته از سوی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، ۳۰ درصد مشارکت خواهد داشت.‌

آشناگر با انتقاد از شیوه ی نظری و تئوری آموزش در کشور ادامه داد: شیوه و روش آموزش در کشور نیازمند تغییر رویکرد است.اگر مهارت دانشجویان افزایش یابد، بازار کار نیز برای آنان فراهم خواهد شد.

استاندار سمنان اضافه کرد: یکی از مشکلات اساسی آموزش در کشور ما ، تاکید بیش از حد به تربیت و پرورش کارشناس است در حالی که کشور با کمبود تکنسین و نیروی ماهر مواجه است .

وی خاطرنشان کرد: دانش آموختگان رشته‌های نظری زیادند ، اما بازار کار مناسبی برای آنان وجود ندارد. بی تردید اگر مهارت دانشجویان افزایش یابد، بازار کار نیز برای آنان فراهم خواهد شد.‌

استاندار سمنان با تاکید بر ضرورت بروز رسانی تجهیزات و امکانات کارگاه‌های فنی و حرفه ای گفت: کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای ما متناسب با تکنولوزی روز نیست و لذا این امر بازار کار را محدود می کند.

آشناگر در ادامه با بیان ظرفیت‌ها و توانمندی های استان سمنان عنوان کرد : استان سمنان ، استانی پر ظرفیت و کم جمعیت است که توجه به نیازهای این استان می تواند در پذیرش سر ریز جمعیت استانهای مجاور و ایجاد اشتغال برای کشور موثر باشد.

صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور نیز در دیدار با استاندار سمنان با اشاره به توجه ویژه به این دانشگاه گفت: با مجوز وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، دانشگاه فنی و حرفه ای ، تنها دانشگاهی است که اجازه ی تغییر سر فصل‌های آموزشی خود را دارد که در همین راستا با تلاش پرسنل و اساتید توانمند این دانشگاه ، تمامی سر فصل های آموزشی دانشگاه را پس از ۲۰ سال تغییر داده و بروز رسانی کرده ایم.

وی با بیان اینکه بازنگری رشته های آموزشی این دانشگاه در دستور کار مسئولان دانشگاه است افزود: هدف گذاری اصلی این دانشگاه بر گسترش و کیفی سازی آموزش‌ها در سطح کاردانی پیوسته است و اصرار داریم تا دانشجویان را پس از تحصیل در هنرستانها به سوی تحصیل مستقیم در این دانشگاه سوق دهیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد از دروس دانشگاه فنی و حرفه‌ای به‌صورت کارگاهی و مهارتی ارائه می شود ادامه داد: متاسفانه هنوز تا بروز رسانی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه در حد مورد نظر، فاصله داریم .

وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای یکی از بزرگترین دانشگاه‌های حضور ی ایران است اضافه کرد: وجود بیش از ۱۸۰ دانشکده و آموزشکده موید گستردگی و حجم بالای فعالیت این دانشگاه در سطح کشور است.

صالحی عمران با بیان اینکه این دانشگاه بیش از200 هزار دانشجو در سطح کاردانی و کارشناسی دارد  افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال ۱۳۹۰ با مصوبه ی مجلس شورای اسلامی از وزارت آموزش و پرورش منفک و در زیر مجموعه آموزش عالی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور خاطرنشان کرد: بیش از ۶۰ رشته‌ی کارشناسی و ۹۰ رشته ی کاردانی در راستای تربیت تکنسین و کارشناس فنی در سطح این دانشگاه ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه در سطح استان ۴ دانشگاه فنی و حرفه ای با ۴۰۰۰ نفر دانشجو در حال حاضر در سطح استان سمنان فعالیت دارد وعده داد: توسعه ی کیفی دانشگاه‌ فنی و حرفه ای استان را در دستور کار قرار دهد.

دکتر عمران گفت: وجود بیش از ۵۰ کارگاه و آمایشگاه مجهز در دانشگاههای فنی و حرفه ای استان نشان از توجه خاص این دانشگاه به آموزش مهارتهای فنی و حرفه ای دارد.

وی تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای با امضای تفاهم نامه هایی با استانداران سراسر کشور تلاش دارد تا زمینه های رشد و توسعه ی آموزش های فنی و حرفه ای را در سطح استان‌های کشور افزایش دهد و در این راستا تا کنون با ۱۲ استاندار تفاهم نامه هایی به ارزش ۱۱۰ میلیارد تومان امضا شده است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه آموزش‌های دانشگاه فنی و حرفه ای در ارتباط تنگاتنگ با آموزش هنرستان‌ها و شاخه‌های کار و دانش است افزود: اختصاص اعتبار به دانشگاه فنی و حرفه ای از محل اعتبارات توازن استان نقش موثری در توسعه این دانشگاه در سطح استان خواهد داشت.

وی اظهار کرد: ارائه ی مدرک دانشگاهی معتبر و استفاده از اساتید متخصص و ماهر از جمله مواردی است که موجب جذابیت این دانشگاه برای مخاطبین خود شده است.

وی بر لزوم همکاری بیشتری مراکز علمی و مهارتی تاکید و خاطرنشان کرد: باید بین سازمان فنی و حرفه ای و دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تعامل و ارتباط موثر ایجاد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha