«سیدمصطفی فاطمی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا پیرامون وضعیت صنعت گردشگری استان یزد، اظهار کرد: با وجود دغدغههایی که از سوی برخی مدیران استان در این حوزه وجود دارد اما متاسفانه هنوز تفکر صنعت گردشگری در استان یزد نهادینه نشده است.
وی با بیان این که کرونا، صنعت گردشگری را به کُما برده است، گفت: در شرایط کنونی وضعیت صنعت گردشگری بحرانی است و به نوعی در کُما به سر میبرد، به گونهای که بسیاری از تاسیسات گردشگری و صنایع وابسته مثل صنایعدستی تعطیل شدند حتی خانوادههای برخی از این افراد نیز در این زمان از هم گسسته شده و برخی نیز شغل خود را تغییر دادهاند.
فاطمی تنها راه حل برونرفت از شرایط فعلی را نهادینه کردن تفکر گردشگری در بین مدیران و مسئولان کشوری و استانی دانست و گفت: در صنعت گردشگری حمایتها قابل قبول نیست، به طور مثال ادارات مالیات یا بیمه، در یزد فشار بیشتری را به صنعت گردشگری نسبت به بخشهای دیگر وارد میکنند.
وی اضافه کرد: اگر بدهی برق و یا آب بهای یک واحد گردشگری انباشته شود، واحد را تحت فشار میگذارند در حالی که دستگاههای خدماترسان در برابر صنایع تولیدی صبوری بیشتری داشته و مماشات بهتری دارند که البته نباید چنین باشد.
وی با بیان این که در بحث کرونا موارد بهداشتی در اماکن مجاز به خوبی رعایت شده است، گفت: حتی یک مورد گزارش از ابتلای گردشگر اقامتکننده در این اماکن به کرونا وجود ندارد اما بیشترین سختگیریها برای این اماکن بوده و در برخی موارد که مسئله با تذکر قابل رفع بوده، واحد را بدون اطلاع ما پلمپ کردند.
مدیر کل میراث فرهنگی استان، افزود: البته مراکز اقامتی غیرمجاز به راحتی فعالیت دارند و این مسائل درحالی است که قطعا بیماران کرونایی نیز در میان پذیرشکنندگان بوده و این مراکز به حال خود رها شده است.
وی بر لزوم حمایت بیش از پیش از صنعت گردشگری تاکید و تصریح کرد: با توجه به اینکه به دنبال راهاندازی «گردشگری مسئولانه» هستیم، بر رعایت کامل مسائل بهداشتی در امکان مجاز اقامتی تاکید داشته و همانطور که اشاره شد، این امر از سوی این اماکن به خوبی اجرایی شده است.
این مسئول از کاهش قابل توجه گردشگر در استان یزد در سال جاری خبر داد و گفت: در ۶ ماهه نخست سال گذشته ۲ میلیون گردشگر به استان یزد سفر کردند اما در ۶ ماه امسال تنها ۵۰ هزار گردشگر از یزد بازدید داشتند.
انتهای پیام
نظرات