حسین محمدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح آجر به آجر حماسه دوست داشتن علم و دانش است و همگان باید در این طرح بزرگ مشارکت خوبی داشته باشند، این طرح به خوبی میتواند سبب تحول عظیمی در سیستم آموزشی کشور شود. مشارکت در مدرسه سازی با توجه به شرایط اقتصادی کشور و مردم، نشان از ایمان بالای خیرین در این راه خداپسندانه دارد.
وی افزود: همسویی برای مشارکت موثر در طرح آجر به آجر ضرورتی مهم است و معرفی طرح آجر به آجر و جلب مشارکت تمامی نهادهای دولتی و خصوصی از اهم برنامه های اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی با اشاره به عملکرد این اداره بیان کرد: دو پروژه مردمی با ۱۸ کلاس و ۱۷ پروژه مشارکتی با ۹۲ کلاس و هفت پروژه دولتی با ۳۰ کلاس با مجموع اعتبار هزینه شده ۴۷۰ میلیارد ریال در سال ۹۸ تحویل نظام آموزشی استان شده است.
وی افزود: در مجموع ۹۹ پروژه نیمه تمام با ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی در استان مرکزی وجود دارد که برای تکمیل این پروژه ها دو هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است و پیشبینی میشود تعداد کلاس های تحویلی در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ حدود ۹۵ درصد افزایش داشته باشد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی ادامه داد: در طول ۶ سال گذشته، تعداد کلاسهای ناایمن این استان از ۸۳ درصد به ۲۳ درصد کاهش یافته است.
محمدی با اشاره به اینکه یکی دیگر از وظایف سازمان نوسازی بحث استاندارد سازی سیستم گرمایشی است، تصریح کرد: از ابتدای اجرای طرح، ١٤ درصد مدارس بخاری های نفتی داشتند و ٦٩ درصد بخاری های گازی که فقط سیستم های حرارت مرکزی آنها استاندارد بودند و با توجه به اینکه سیستم های بخاری نفتی و گازی باید از سطح استان برچیده می شدند این مهم عملیاتی شد و امروز هیچگونه سیستم نفتی در مدارس استان نداریم.
محمدی با بیان اینکه در گذشته هفت هزار و ۲۶۲ کلاس غیر استاندارد داشتیم، گفت: تا پایان سال ٩٨ پنج هزار و ۴۷۴ کلاس ایمن سازی شده اند.
مدیرکل نوسازی و مدارس استان مرکزی یکی دیگر از وظایف سازمان نوسازی را بحث مدارس پیش ساخته یا کانکسی دانست و اضافه کرد: با موافقت نامه ای که بین استان و سازمان نوسازی کشور اممضا شد توانستیم ٢٧ درصد در حوزه مدارس کانکسی کاهش داشته باشیم.
وی موضوع پروژه های مردمی مشارکتی و جشنواره های استانی و نمایشگاه هایی را به عنوان بخش دیگری از فعالیتهای این اداره کل عنوان و اضافه کرد: در سال ٩٨ بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز برگزار شد که تعهد حدود ٢٩ میلیارد و ششصد میلیون تومانی توسط خیرین داده شد و در انتها با ٧٥ درصد تحقق، کمک های خیرین به حدود ٢٢ میلیارد تومان رسید و امسال در بیست و دومین جشنواره در شش ماه نخست سال، ٤٠ درصد رشد نسبت به سال ٩٨ ایجاد شده است.
مدیرکل نوسازی و مدارس استان مرکزی خاطر نشان کرد: در ارزیابی سازمان نوسازی مدارس کشور، استان مرکزی بعد از استانهای تهران و فارس رتبه سوم کشوری را کسب کرد.
انتهای پیام
نظرات