نصرالله جهانگرد امروز در یکصدودهمین جلسه علنی شورای شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: مشهد، علاوهبر قلب تپنده جهان اسلام و ایران، بزرگترین مرجع فرهنگی و ایمانی مردم است و در حوزه فناوری نیز بسیار پیشرفته است. مراکز علمی مشهد و متخصصین این شهر در فناوری اطلاعات جزو شهرهای برتر ایران هستند.
وی افزود: شورای پنجم شهر مشهد مصوبه بسیار خوبی درخصوص بهکارگیری و تکمیل فعالیتهای حوزه IT برای ایجاد پایگاه داده مکان محور سه بعدی و تکمیل آن در نظام مدیریت شهری داشته است. ما امروز شاهد دستاوردهای آن هستیم که امیدواریم با حمایت شورای شهر، این امر مسیر تکامل خود را طی کند.
نماینده ویژه رئیس جمهوری در امور دولت الکترونیک تاکید کرد: طی دو سال اخیر، مشهد در زمینه SDI و از نظر پلتفرم وضعیت بسیار خوبی را کسب کرده است. در سطح جهانی، SDI اساس برنامهریزیهای توسعه قرار گرفته است.
جهانگرد ادامه داد: نقشههای سهبعدی و SDI پلتفرم مکان محور، مدیریت شهر هستند. اگر شهری بخواهد هوشمند باشد و نظام درآمدی خود را از درآمد در حوزه کالبدی به درآمد در حوزه سرویس و خدمات تغییر دهد، باید به SDI بپردازد و نظام شهری اطلاعات خود را تکمیل کند.
وی عنوان کرد: امیدواریم با تدابیر شورای شهر مشهد، مساله SDI بهعنوان پایه تصمیمات شهری قرار گیرد و براساس آن کنترل، محاسبات و نظارت داشته باشیم؛چراکه شفافیت و یکدستی را در نظام مدیریت برای ما به ارمغان میآورد. امیدوارم این مهم، در زمان پیش رو محقق شود.
کارخانه نوآوری مشهد تا دو ماه آینده افتتاح میشود
همچنین در ادامه محمدرضا حیدری، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، با اشاره به اینکه«درخصوص شهروندسپاری اتفاقات خوبی افتاده است»، اظهار کرد: اکوسیستم استارتاپی و اقتصاد دیجیتال از جمله این اتفاقات است. همچنین کارخانه نوآوری با ۱۰ هزار مترمربع مساحت، ظرف دو ماه آینده نیز به بهرهبرداری خواهد رسید. در این پروژه ۱۰۰ میلیاردتومان سرمایهگذاری شده تا از جامعه خلاق و نوآور خود حمایت کنیم.
وی با اشاره به اینکه «زون فناوری در اطراف کارخانه نوآوری مشهد شکل گرفته است تا شرکتهای فناور در آن محدوده مستقر و از امتیازاتی برخوردار شوند»، ادامه داد: این محدوده به قطب مهمی در حوزه فناوری اطلاعات، شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها تبدیل خواهد شد. زون فناوری، اقدام بسیار مهمی برای حفظ چهرههای فعال و خلاق در شهر خواهد بود تا از این طریق مشهد به قطب این عرصه تبدیل شود.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد عنوان کرد: ۵۰ درصد امضاها و فرمهای زائد با تعریف فرآیندهای جدید کاهش پیدا میکند. موضوع بعدی که در این خصوص مورد توجه قرار گرفته این است که برنامه عملیاتی و برش هوشمندسازی آن اعم از برشهای سالانه و منطقهای تدوین شده است. این کار بدون شک در رصد کردن و کنترل نمودن بسیار کارآمد است.
حیدری درخصوص اپلیکیشن «شهرمن»، تاکید کرد: براساس آمار طی ۸ ماه اخیر ۱۴۰ هزار کاربر در این برنامه عضو شدهاند. این در شرایطی است که آنها از تبلیغات مناسب برخوردار نیست. خدمات زیادی روی این برنامه قرار گرفته است که شهروندان میتوانند از آن استفاده کنند.
وی با بیان اینکه «تمامی این موفقیتها ناشی از روحیه تعامل و همافزایی در مدیریت شهری و بهرهگیری از ظرفیتهای ملی است»، خاطرنشان کرد: امیدواریم همکاران حوزه برنامهریزی شهرداری با انگیزه، عشق و فداکارانه برنامههایی که شروع شده را به پایان برسانند. خوشبختانه فرآیند شهروندسپاری تا پایان سال کامل میشود و شهروندان از سال ۱۴۰۰ میتوانند امورات خود را با تکیه بر بستر الکترونیک و در فضایی سالم پیش ببرند.
انتهای پیام
نظرات