• یکشنبه / ۲۷ مهر ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99072719707
  • خبرنگار : 50165

چتر باز طرح هادی بر سر ۵۶.۳ درصد روستاهای زنجان

چتر باز طرح هادی بر سر ۵۶.۳ درصد روستاهای زنجان

ایسنا/زنجان مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: میانگین اجرای طرح هادی روستایی در استان ۵۶.۳ درصد است.

رضا خواجه‌ای ظهر امروز (۲۷ مهرماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امسال ۸۱ پروژه طرح‌ هادی روستایی از سوی بنیاد مسکن استان اجرا می‌شود که برای اجرای این پروژه‌ها، اعتباری بیش از ۱۵۳ میلیارد ریال هزینه شده است. در این راستا ۷۳ پروژه طرح هادی روستایی به  پایان رسیده و هشت پروژه نیز در حال انجام است.

وی با بیان اینکه طرح‌های هادی روستایی از جمله پروژه‌هایی محسوب می‌شود که در راستای فراهم‌ کردن زمینه توسعه و عمران روستاها تهیه و اجرا می‌شود، افزود: طرح هادی، بافت موجود روستا را به‌ دقت زیر ذره‌بین می‌برد و اصلاح و ساماندهی آن را در دستور کار قرار می‌دهد.

این مسئول ادامه داد: اجرای طرح هادی نقش زیربنایی و بنیادی در توسعه همه جانبه مناطق روستایی دارد. طرح هادی روستایی از جمله طرح‌های عمرانی است که جزو مهم‌ترین ابزار کنترل و مدیریت تحولات کالبدی در سکونت‌گاه‌های روستایی نیز به شمار می‌آید.

خواجه‌ای تصریح کرد: اهمیت و ضرورت تهیه و اجرای طرح هادی این است که روستاهای دارای طرح هادی از شرایط ویژه‌ای در عمران و آبادی از قبیل خدمات زیربنایی، اجرای طرح‌های عمرانی و تخصیص منابع مالی نسبت به روستاهای فاقد طرح هادی برخوردارند، بنابراین تهیه طرح و اجرای آن با توجه به ورود امکانات و خدمات زیربنایی و روبنایی بر کیفیت و بهبود زندگی اهالی در بلندمدت موثر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با بیان اینکه میانگین اجرای طرح هادی روستایی در استان زنجان ۵۶.۳ درصد و در سطح کشور ۴۶.۲ درصد است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد، یادآور شد: تعداد اجرای طرح هادی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار، ۴۰۰ روستا است. با توجه به اتمام افق ۱۰ ساله، طرح هادی برای ۲۶۵ روستا بازنگری شده و هم‌اکنون نیز تعداد روستاهای نیازمند تهیه طرح بازنگری ۱۹۵ روستا است.

وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون تهیه و اجرای طرح هادی روستایی به عنوان سند توسعه روستایی توانسته به روستاها هویت ببخشد و به عنوان یکی از پروژه‌های توسعه روستایی در بهبود وضعیت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی به ویژه بخش فیزیکی و کالبدی تاثیر بسزایی داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha