وحید خرمی در جریان سفر خود به بندر مرزی آستارا و شرکت در جلسه بررسی وضعیت آب و فاضلاب این شهرستان که با حضور محسن حسینی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گیلان و سایر مسئولان محلی در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: سیاستی در گیلان تعریف شده است که اولین نمونه آن در رشت اجرا می شود.
وی با بیان اینکه در تحقق این سیاست، برخی سدها در اختیار شهرستانها، جهت بهره برداری در ایام کم آب قرار می گیرد، ادامه داد: شهرستان ها از این منابع در زمان قطعی آب و یا شرایط بحرانی بهره مند خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه در تابستان بسیاری از خانه های آستارا بی آب هستند، افزود: نباید حواسمان به این باشد که سد ملاهادی مشکل آب این شهر توریستی را حل می کند.
خرمی با تأکید بر اینکه سد ملاهادی برای کمک به آب و فاضلاب روستایی است، خاطرنشان کرد: این سد، کم آبی حوزه کشاورزی حدود ۲۰۰ هکتار از اراضی منطقه را پوشش می دهد.
وی اضافه کرد: هفت سد لاستیکی در استان گیلان احداث می شود که سهم مهمی را تأمین آب استان به خصوص آب کشاورزی خواهند داشت.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان، در بخش دیگر سخنان خود بر الزام احداث سد بروی رودخانه چلوند تأکید کرد و یادآور شد: ما نتوانسته ایم از ظرفیت بارش متوسط ۱۰۲۰ میلی متری باران در سال بهره مند شویم.
وی با اشاره به ضرورت لایروبی برخی رودخانه ها، جهت ممانعت از وقوع سیلاب های فصلی، تصریح کرد: در تابستان گذشته، رودخانه ویرمونی به شکل کامل لایروبی شد و شهرداری رودخانه مرداب را در داخل شهر لایروبی کرد و برای رودخانه مرزی آستاراچای نیز مراحل قانونی آن انجام شده است و در آینده ای نزدیک شاهد لایروبی و دیواره سازی حاشیه این رودخانه خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات