• پنجشنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99072418021
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

بیش از ۲۹ هزار پرونده بنگاه‌های اقتصادی آسیب‌دیده به بانک‌ها معرفی شده‌اند

بیش از ۲۹ هزار پرونده بنگاه‌های اقتصادی آسیب‌دیده به بانک‌ها معرفی شده‌اند

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیش از ۲۹ هزار پرونده بنگاه‌های اقتصادی آسیب‌دیده به بانک‌ها معرفی‌شده‌اند.

علی آشتاب در کارگروه اشتغال لرستان که امروز ۲۴ مهرماه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های که در سطح کشور و استان که به‌طور جد دنبال می‌شود بحث اشتغال روستایی و عشایر بوده و شاه‌بیت کارهای دولت است.

وی تصریح کرد: به‌محض ابلاغ این موضوع با دو هدف و رویکرد موضوع دنبال شد یکی اینکه ما سهم استان را از این اعتبارات جذب کنیم و دوم اینکه خوب جذب و در محل واقعی خودش جذب شود که خروجی آن  تبدیل به اشتغال شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: اشتغال روستایی هم باعث حفظ سکونت، اشتغال به نفع تولید و مهاجرت معکوس می‌شود و امروز نظارت بر این موضوع کار به نحو مطلوب در حال انجام است.

آشتاب اضافه کرد: در حال حاضر  در این راستا ۲۵۰ میلیارد تومان به مرحله عقد قرارداد و پرداخت رسیده که بالغ بر ۱۲۵۷ طرح است که با بهره‌برداری از این‌ها زمینه اشتغال ۵۰۰۰ نفر فراهم می‌شود که انتظار می‌رود در تداوم این موضوع استان را متفاوت ببینند.

وی بیان کرد: دنبال این هستیم که موضوع را کلیت ببخشند یعنی اختیار رسته و نوع پذیرش طرح را در ادامه مسیر به کارگروه اشتغال استان بدهند که ما متناسب با ظرفیت و پتانسیل‌ها، طرح‌ها را پذیرش و بررسی کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: یک طرح دیگر که دنبال می‌شود حمایت از بنگاه‌های اقتصادی آسیب‌دیده از کرونا است.

آشتاب عنوان کرد: در این زمینه ۲۹ هزار و ۱۹۴ پرونده را با حفظ اشتغال  برای ۳۶ هزار و ۱۷۰ نفر با اعتباری بالغ بر ۲۹۰ میلیارد تومان به بانک‌ها معرفی‌شده که از این تعداد ۱۸ هزار و ۴۹۹ فقره با اشتعال ۲۰ هزار ۸۷۶ نفر با اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی اظهار کرد: کل سهم ما  ۶۹۶ تا است که ۳۳۰ تا تخصیص پیدا کرده است چون پرداخت این تسهیلات تا پایان مهرماه تمدید شده انتظار است این تاپایان آذرماه تمدید شود چون پرونده‌های که در بانک هست زمان می‌خواهد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: از محل اعتبارات سیل ۱۵۰ میلیارد اختصاص‌یافته که ۶۸ تخصیص‌یافته است.

آشتاب خاطرنشان کرد: در شهرستانهای دلفان، رومشکان و چگنی شعبات بانک توسعه تعاون نداریم برای حمایت از سرمایه گذاری و کسب و کارهای کوچک و متوسط به این بانک نیاز داریم.

وی اضافه کرد: در حوزه درمان تأمین اجتماعی پروژه‌های در دورود و بروجرد هست که تسریع در تکمیل شوند.

آشتاب بیان کرد: حدود ۲۵ هزار بافنده در استان داریم که کمتر از ۵۰۰۰ نفر تحت پوشش هستند که نگاه ویژه شود و کارگران ساختمانی نیاز شدید به پوشش بیمه‌ای دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha