• چهارشنبه / ۲۳ مهر ۱۳۹۹ / ۲۱:۰۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99072317867
  • خبرنگار : 71070

پیشنهاد وزارت بهداشت درباره چگونگی اعمال محدودیتهای رفت و آمد در ۵ استان

ممنوعیت آمد و شد در ۵ استان از طریق پلاک خودرو یا کارت ملی/ وسایل حمل و نقل عمومی مستثنی باشد

ممنوعیت آمد و شد در ۵ استان از طریق پلاک خودرو یا کارت ملی/ وسایل حمل و نقل عمومی مستثنی باشد

معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه‌ای به معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور، درباره چگونگی اعمال محدودیت تردد در ۵ استان پیشنهاداتی را ارایه داد.

به گزارش ایسنا، علیرضا رییسی در نامه‌ای به حسین ذوالفقاری – معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و رییس کمیته امنیتی اجتماعی، انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا درباره ممنوعیت هرگونه ایاب و ذهاب از مبدا به مقصد شهرهای تهران، کرج، ارومیه، مشهد و اصفهان در ایام تعطیلی انتهای ماه صفر پیشنهادهایی را ارایه داد.
در نامه رییسی به ذوالفقاری آمده است: «با عنایت به درخواست وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ممنوعیت هرگونه ایاب و ذهاب از مبدا یا به مقصد شهرهای تهران، کرج، ارومیه، مشهد و اصفهان در ایام تعطیلی ماه صفر و پی نوشت رئیس محترم جمهوری و شیوع و بروز بالای بیماری نوپدید کووید ۱۹ و نیاز به مدیریت و ایجاد محدودیت شدیدتر به منظور کنترل بیماری و نیز تجربیاتی که در سطح جهان مبنی بر تأثیر ترددها و مسافرت‌ها بر شیوع بیماری وجود دارد و یکی از راه‌های کاهش و کنترل شیوع بیماری ایجاد محدودیت در رفت و آمدهای بین شهری و بین استانی به ویژه در شهرها و استان‌هایی که شیوع بیماری بالاست، است.
لذا خواهشمند است جنابعالی با عنایت به اختیارات و ابزارهایی که در اختیار دارید به هر نحو مقتضی که صلاح می‌دانید جهت اجرای موضوع نامه مذکور دستورات لازم را صادر کنید. شایان ذکر است که این وزارتخانه کلیه امکانات موجود خود را کمافی السابق در اختیار قرار خواهد داد. در ضمن پیشنهاد اینجانب به محدودیت مذکور به شرح زیر است:
کنترل تردد خودروهای شخصی در شهرهای تهران، کرج، ارومیه، مشهد و اصفهان به صورتی انجام شود که ممانعت از ورود و خروج از طریق پلاک خودرو و یا کارت ملی اعمال شود. ساعت پیشنهادی از ساعت ۲۴ مورخ بیست و سوم مهر ماه چهارشنبه لغایت مورخ بیست و هفتم مهرماه یکشنبه ساعت ۱۲ ظهر است و رفت و آمد پلاک‌های بومی اتومبیل شخصی بین استانی البرز و تهران آزاد باشد.
بدیهی است این پیشنهاد شامل هواپیما، قطار، اتوبوس و وسایل حمل و نقل عمومی و اورژانس و امدادی و نیز کامیون‌های حمل و نقل مواد غذایی، لبنی و سوخت نیست.»
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۷-۲۳ ۲۱:۳۲

یعنی با حمل و نقل عمومی ویروس منتقل نمیشه؟ واقعا مسخرس! بیشترین انتقال با همین وسایل نقلیه های عمومی صورت میگیره