سید مالک حسینی در گفت وگو با ایسنا، در مورد راه اندازی مراکز سیار ارائه خدمات به کودکان کار و خیابان و در معرض آسیب، گفت: بررسی ها نشان داده که بعضا کودکان کار و خانواده هایشان بنا به دلایل مختلف همچون دوری راه، تعلل زمانی و یا حتی ترس تمایلی به دریافت خدمات ندارند.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر گروههای زیادی در زمینه کمک به کودکان کار فعال شده و توانستند خدمات موثری به کودکان ارائه کنند، اما بازهم افرادی هستند که بنا به دلایلی نمی توانند از این خدمات بهره ببرند، افزود: برهمین اساس در برنامه ریزی های سازمان خدمات اجتماعی به مدلی رسیدیم که براساس آن ما بعنوان مددکاران اجتماعی به سراغ کودکان کار برویم و به آنها خدمات آموزشی،بهداشتی و.. ارائه دهیم.
حسینی باظهار کرد: در راستای تحقق این برنامه، در بودجه سال ۹۹ این سازمان مبلغ ۵ میلیارد تومان برای راه اندازی مراکز سیار خدمات دهی به کودکان کار در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: بعد از بررسی های مختلف سرانجام به این نتیجه رسیدیم که برای تحقق مدل مراکز سیار، میتوانیم از اتوبوس استفاده کنیم چراکه هم متحرک است و هم فضای کافی برای ارائه خدمات مورد نظر سازمان را دارد.
وی با بیان اینکه این مراکز سیار باید فضایی برای ارائه خدمات آموزشی، مددکاری، بهداشتی و... داشته باشد، افزود: برهمین اساس طی فراخوانی از طراحان خواسته ایم تا طرح های پیشنهادی خود را برای ما ارسال کنند تا بتوانیم مراکز سیار خود را براساس آن طراحی کنیم که هنوز مهلت این فراخوان به اتمام نرسیده است.
انتهای پیام
نظرات