• دوشنبه / ۲۱ مهر ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99072115264
  • خبرنگار : 50022

نماینده کرج:

برخی خانواده‌ها برای آموزش مجازی دانش‌آموزان پول شارژ اینترنت هم ندارند

برخی خانواده‌ها برای آموزش مجازی دانش‌آموزان پول شارژ اینترنت هم ندارند

ایسنا/البرز نماینده کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی گفت: در فضای شبکه شاد، شاهد اختلالات زیادی هستیم و همین مشکلات، باعث سوق دادن نوجوانان به سمت شبکه‌های اجتماعی غیرایرانی شده است.

مهدی عسگری در نشست با شورای مدیران اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: آموزش و پرورش مهمترین معادن را در دست دارد و باید در استحصال این معادن، که همان دانش‌آموزان هستند تلاش و تدبیر حداکثری داشته باشد. ما نسبت به دانش آموزان به عنوان امانت‌های ارزشمندی که به سیستم تعلیم و تربیت سپرده شده، مسئولیم.

به گزارش ایسنا، عسگری افزود: بودجه فعلی البرز حق این استان نیست. با توجه به تراکم بالای جمعیتی و ۵۰۰ هزار دانش آموز، لازم است تدابیر و پیگیری‌های جدی دراین زمینه صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در شرایط کرونا موضوع آموزش سواد فضای‌مجازی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند افزود: در فضای شبکه شاد، شاهد اختلالات زیادی هستیم و همین مشکلات، باعث سوق دادن نوجوانان به سمت شبکه‌های اجتماعی غیرایرانی شده است.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: برخی خانواده‌ها علاوه بر نداشتن امکانات لازم برای دسترسی به آموزش مجازی، با مشکل هزینه پرداخت شارژ اینترنت هم مواجه هستند. این مسئله در سطح کلان باید در وزارت آموزش و پرورش بررسی و برنامه ریزی در خصوص تخصیص و جابجایی ردیف بودجه‌ی اعتبارات ورزشی، اردویی، تغذیه و... که در حال حاضر امکان استفاده در حوزه دانش‌آموزی و دانشجویی ندارد انجام شود تا امکان تحقق عدالت آموزشی برای آحاد جامعه فراهم شود.

وی اظهار کرد: طی نشست‌ با وزیر آموزش و پرورش، بحث‌های استخدامی، تبدیل وضعیت‌ها، روش‌ها و محتوای آموزشی، وضعیت اردوگاه‌های استان، اهمیت بومی گزینی، کمبودهای جدی در حوزه سرانه‌های آموزشی و ورزشی با ارایه گزارش مبسوط مورد پیگیری قرار گرفته است.

عسگری در پایان گفت: باید توجه ویژه‌ای به انتخاب معلمان برای دروس مرتبط با مهارت‌های زندگی به سبب معلم‌محور بودن آنان داشت.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۷-۲۱ ۲۲:۴۰

یه گوشی معمولی شده نزدیک ۱۰ میلیون تومن! نصفش برای ارز، نصفش هم به‌خاطر طرح رجیستری و ممنوعیت واردات و لوکس دونستن گوشی. فاز مسئولین دقیقاً چی هست؟ چطور عناصر اصلی توسعه یعنی دستگاه‌های الکترونیکی کالای لوکس حساب می‌شن؟! اقتصاد که خودش کمر همه رو خم کرده، رانت بازی رو هم دوستان اضافه می‌کنن. یکی از این به اصطلاح خبرگزاری‌ها هم پیگیر نیست...