• شنبه / ۱۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 99071914022
  • منبع : وزارت دفاع

امضای تفاهمنامه بین سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و پژوهشکده حفاظت خاک

امضای تفاهمنامه بین سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و پژوهشکده حفاظت خاک

در راستای گسترش همکاری های مشترک در زمینه انجام فعالیت‌های تحقیقاتی، پژوهشی و فنی تفاهم نامه مشترکی با حضور امیر سرتیپ دوم مجید فخری رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و داود نیک کامی رئیس پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری کشور به امضا رسید.

به گزارش ایسنا به نقل از وزارت دفاع، امیر سرتیپ دوم مجید فخری هدف از امضای این تفاهم نامه را  همکاری علمی پژوهشی در زمینه علوم ژئوماتیک و تهیه اطلس ها و به اشتراک گذاری داده های موجود در پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری و اجرای طرح‌های مشترک پژوهشی و کاربردی مرتبط با اطلاعات مکانی در عرصه‌های منابع طبیعی و حوزه‌های آبخیز کوهستانی  عنوان کرد.

امیر سرتیپ دوم مجید فخری در این مراسم اظهار کرد: امیدواریم همکاری علمی پژوهشی در زمینه علوم ژئوماتیک و تهیه اطلس ها و به اشتراک گذاری داده های موجود در  دو مجموعه  و اجرای طرح‌های مشترک پژوهشی و کاربردی مرتبط صورت پذیرد.

سرتیپ دوم مجید فخری با بیان اینکه این تفاهم نامه، انتقال دانش دو سویه در دو سازمان را به همراه دارد گفت: پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری در موضوعات مختلف پژوهش ، همانندی بسیاری  با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح دارد .

وی  در ادامه گفت: این سازمان تجربه موفقی را در مخاطرات طبیعی بویژه حادثه سیل سال  98 و آتش سوزی های امسال پشت سر گذاشت و نشان داد از ظرفیت مناسبی برای تهیه نقشه های قبل و بعد از مخاطرات و از همه مهمتر ایجاد سامانه اطلاعات جغرافیایی یکپارچه  در کشور برخوردار است.

داوود نیکامی رئیس پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری نیز در این مراسم ضمن ارائه خلاصه‌ای از فعالیت‌های پژوهشی انجام شده به مواردی همچون  طرح های مختلف فرسایش خاک سیل خیز و سیمای حوزه های آبخیز کشور و الگوی اقتصادی و معیشتی سامانه‌های استحصال آب باران (برداشت و تامین آب ) برای توسعه باغات،  ایجاد سامانه هوشمند برآورد خسارت محصولات کشاورزی،  الگوی ایجاد سدهای زیرزمینی و همکاری‌ها و طرح‌های مشترک بین‌المللی اشاره کرد و گفت: اجرای این تفاهم نامه می تواند زمینه های همکاری بین دو سازمان را در راستای پیشرفت های حوزه جغرافیایی کشور توسعه دهد وشروع جدی و موثری برای رسیدن به اهداف عالی نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha