به گزارش ایسنا، هاشم زاده مسئول دانشگاه مذاهب اسلامی در این نشست گفت: مساله این نیست که چرا از قبل این کشورها با رژیم صهیونیستی تعامل داشتند صحبت بر سر این است که این کشورها سعی دارند قبح شکنی کنند و باید جلوی این مساله گرفته شود.
وی درباره نقش فعالان دانشجویی گفت: ما باید ظرفیت دانشجویان خارجی که در ایران تحصیل می کنند را در نظر داشته باشیم چرا بسیاری از این افراد دغدغه و آرمان فلسطین را دارند.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: تشکل های دانشجویی با زنده نگه داشتن آرمان فلسطین باید در اولویت باشد و انتقال این فرهنگ به دانشجویان بعدی و نیز دانشجویان خارجی از دیگر وظایف تشکل ها می تواند باشد.
به گزارش ایسنا، عبدالله آبادی، مسئول دفتر تحکیم وحدت نیز سخنانی را در این نشست ایراد کرد.
وی گفت: کشورهای عربی دیگر احتمالا تمایل به عادی سازی روابط با اسرائیل نخواهند داشت، امارات و بحرین این آمادگی را داشتند و محتمل بود اما سایر کشورها بعید است. به علاوه به نظر من عادیسازی در سطح مردم اتفاق نخواهد افتاد.
بهشتی، مسئول بینالملل دانشگاه شریف نیز گفت: باید عملیاتیتر با مسائل جبهه مقاومت برخورد کنیم.
وی ادامه داد: اقدام عادی سازی روابط اسرائیل با کشورهای عربی تحت تاثیر سکوت و بی اثر کردم مردم در این کشورهاست.
تشکل های دانشجویی و سازمان های مردم نهاد بهترین گزینه برای ارتباط با مردم هستند و باید از این فرصت استفاده کنیم و از قبح شکنی عادی سازی روابط جلوگیری کنیم. معتقدم نباید در برابر این اقدام سکوت کرد. کویت، قطر، تونس و غیره که حداقل در برابر ایم اقدام سکوت نکردند باید با بدنه مردمی، دانشجویی و نخبگان این کشور تعامل کنیم و همراهان در این مسیر را پیدا کنیم.
همچنین، مصطفوی مدیر موسسه وارثین در این نشست سخنانی را ایراد کرد.
انتهای پیام
نظرات