رشید قربانی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه با توجه به شرایط حاکم بخشی از آموزش های دانش آموزان به صورت غیر حضوری انجام می شود، اظهار کرد: شبکه شاد بستری برای آموزش مجازی دانش آموزان فراهم کرده است.
وی با اشاره به رونمایی از نسخه جدید اپلیکیشن شاد و تفاوت آن با نسخه سال گذشته، افزود: تعاملی شدن شاد، امکان حضور و غیاب دانش آموزان، پخش زنده، ایجاد بخش تکالیف، نظر سنجی، برگزاری آزمون و ... را از قابلیت های جدید شبکه شاد است.
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه سامانه شاد از طریق وزارت مدیریت و راهبری می شود، بیان کرد: البته این سامانه با مشکلات و چالش هایی نیز مواجه است که بر اساس اعلام مسئولین وزارتی تا آخر هفته آینده بخش عمده این مشکلات رفع و دانش آموزان و معلمان می توانند از ظرفیت های کامل شبکه استفاده کنند و در خصوص نحوه استفاده از شبکه شاد نیز کارشناسان فنی و افرادی که به عنوان پشتیبان در سطح استان و شهرستان انتخاب شده اند، کاربران شامل دانش آموزان، معلمان و مدیران را راهنمایی می کنند.
قربانی ذکر کرد: محتواهای آموزشی مورد نیاز دانش آموزان در دوره های تحصیلی و پایه های مختلف در شبکه شاد بارگذاری شده و دانش آموزان می توانند از آن استفاده کنند.
وی افزود: در طول هفته و در کنار آموزش های حضوری مدارس، معلمان بخشی از فعالیت های آموزشی خود از طریق شبکه شاد ارائه می دهند.
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به اقدام شرکت مخابرات و اداره کل فناوری اطلاعات استان در اتصال مدارس به اینترنت نیز اشاره کرد و گفت: از 2 هزار و 900 مدرسه استان 2 هزار مدرسه به شبکه ملی ارتباطات متصل شده اند.
وی افزود: از بین 900 مدرسه باقی مانده که عمدتا روستایی هستند کار اتصال تعداد 600 مدرسه روستایی به اینترنت در حال پیگیری است که ظرف 2 ماه آینده انجام می شود و در 300 مدرسه نیز به علت عدم برخورداری از امکانات زیر ساخت ، فعلا امکان اتصال به اینترنت وجود ندارد.
قربانی هزینه استفاده از شبکه شاد را رایگان اعلام کرد و گفت: در مناطقی که دانش آموزان به اینترنت و امکانات شبکه شاد دسترسی ندارند از آموزش حضوری و محتوای الکترونیکی و بسته های آموزشی استفاده می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان از فعالیت کامل مدارس استان خبر داد و با تاکید بر اینکه مدارس با حضور عوامل اجرایی و آموزشی تحت هر شرایطی دایر هستند و معلمان نیز بر اساس برنامه هفتگی به ارائه خدمات آموزشی و پرورشی مشغول است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 85 درصد دانش آموزان استان به اینترنت و دسترسی دارند و دانش آموزانی که دارای گوشی، تبلت، رایانه و تجهیزات لازم هستند می توانند از ظرفیت شبکه شاد در راستای آموزش استفاده کنند.
قربانی در پایان یادآور شد: در بخش آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش و دروس عملی نیز از ظرفیت های درون و برون سازمانی استفاده می شود و بر اساس هماهنگی به عمل آمده از کارگاه های آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای نیز استفاده شده و دانش آموزان با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری می توانند از آموزش های حضوری کارگاه ها استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات