• یکشنبه / ۶ مهر ۱۳۹۹ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99070604470
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

پایانه صادراتی گوهرسنگ‌ها راه‌اندازی می‌شود

پایانه صادراتی گوهرسنگ‌ها راه‌اندازی می‌شود

کانون هماهنگی دانش، صنعت، بازار، جواهرات و سنگ‌های قیمتی ایران با همکاری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و استانداری خراسان رضوی در حال تاسیس پایانه صادراتی سنگ‌های قیمتی در مرکز دوقارون است.

به گزارش ایسنا، کشور ایران سابقه تاریخی قابل توجهی در زمینه ساخت طلا و جواهر دارد. ایران، برای چند قرن از جمله صادرکنندگان مصنوعات ساخته شده از سنگ‌های قیمتی بوده است. به منظور احیای این پیشینه تاریخی و کمک به صادرت گوهرسنگ‌ها، کانون هماهنگی دانش، صنعت، بازار، جواهرات و سنگ‌های قیمتی ایران وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در حال تاسیس یک پایانه صادراتی در مرزهای شرقی کشور است.

با توجه به گردش مالی قابل ملاحظه حوزه جواهرسازی و معادن سنگ‌های قیمتی، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری از تاسیس کانون هماهنگی دانش، صنعت، بازار، جواهرات و سنگ‌های قیمتی حمایت کرد.

این کانون در حال حاضر در مشهد مستقر است و با انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان فنی و حرفه‌ای در حال برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد برای علاقه‌مندان و فعالان فناور این حوزه است.

این دوره‌ها حداقل دو ماهه هستند و در رشته‌هایی مانند طراحی جواهر، طراحی گوهرسنگ و گوهرشناسی برگزار می‌شوند.

کانون هماهنگی دانش، صنعت، بازار، جواهرات و سنگ‌های قیمتی ایران همچنین در راستای اجرای سیاست‌های توسعه‌ای و تجاری‌سازی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در جدیدترین اقدام خود مقدمات تاسیس یک بازار بزرگ جواهرات و گوهرسنگ‌ها را فراهم کرده است. این بازار با همکاری استانداری خراسان رضوی در شرق کشور تاسیس می‌شود.

صادرات نیز یکی از حلقه‌های مهم در زنجیره ارزش صنعت جواهرسازی و استخراج سنگ‌های قیمتی است. فعالان نوآور و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور به زمینه‌ای برای صادرات محصولات خود در این رشته نیاز دارند.

بر این اساس، کانون هماهنگی دانش، صنعت، بازار، جواهرات و سنگ‌های قیمتی ایران با همکاری ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ) و استانداری خراسان رضوی در حال تاسیس پایانه صادراتی سنگ‌های قیمتی در مرکز دوقارون است.

در این پایانه صادراتی خدمات گمرکی و اداری تخصصی به صادرکنندگان این رشته، اختصاص می‌یابد و صادرات آنها با شرایط تسهیل شده‌تری انجام می‌شود.

بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه جواهرات و سنگ‌های قیمتی می‌توانند از بسته خدمات حمایتی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در زمینه گمرک و صادرات استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha