• یکشنبه / ۶ مهر ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99070604146
  • خبرنگار : 30057

ریل‌گذاری مجلس برای رفع موانع فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان

ریل‌گذاری مجلس برای رفع موانع فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان یکی از دغدغه‌های مجلس است، گفت: با تشکیل فراکسیون دانش‌بنیان درصدد هستیم تا طرح جهش تولید را با کمترین مشکل به تصویب برسانیم.

به گزارش ایسنا، مصطفی طاهری امروز در رویداد مجازی معرفی نیازهای فناورانه حوزه معدن و صنایع معدنی با اشاره به اعمال تحریم‌ها علیه کشور، افزود: با اعمال تحریم‌های نفتی امکان فروش نفت ناممکن است؛ از این رو نیازمند جایگزین‌هایی برای آن هستیم که یکی از موارد جایگزین معدن و مواد معدنی است.

وی با بیان اینکه امروزه در حوزه اکتشافات معدنی عقب ماندگی‌هایی داریم، اظهار کرد: اکتشاف با روش‌های سنتی موجب بروز عقب ماندگی‌ها در این حوزه شده است که در این راستا شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند کشور را در این زمینه یاری کنند.

طاهری ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از روش‌های تله‌متری و سنجش از دور و تدوین نرم‌افزارهای بومی می‌توانند راهکارهایی را برای اکتشاف و استخراج کم هزینه ارائه دهند، ضمن آنکه عقب ماندگی‌های کشور در این زمینه نیز مرتفع خواهد شد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی موضوع مهم دیگر در این حوزه را تامین امنیت معدن و معدنکاران دانست که شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند در جهت رفع نیازمندی‌های آن اقدام کنند و خاطر نشان کرد: کل سرمایه‌گذاری در حوزه معدن سالانه ۲ میلیارد دلار است که از این میزان یک میلیارد دلار آن به تامین تجهیزات و ماشین آلات سنگین و یک میلیارد دلار آن صرف تامین مواد می‌شود و اگر شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه وارد شوند و نیازمندی‌های آن را رفع کنند، ۲ میلیارد دلار صرفه‌جویی در این زمینه خواهیم داشت.

طاهری به بیان رویکرد مجلس شورای اسلامی در حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان پرداخت و گفت: یکی از دغدغه‌های کمیسیون طرح جهش تولید است، از این رو در کمیسیون صنایع و معادن، فراکسیون دانش‌بنیان تشکیل دادیم تا موانع و خلاهای موجود پیش روی شرکت‌های دانش بنیان برداشته شود.

وی با بیان اینکه بررسی طرح جهش تولید را با حضور همه دست اندرکاران این حوزه دانست و یادآور شد: در تلاش هستیم که این طرح با کمترین مشکل به تصویب برسد و ریل‌گذاری خوبی برای ادامه فعالیت‌های دانش‌بنیان‌ها باشد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان یکی از دغدغه‌های مجلس است، افزود: در حال حاضر حجم واردات کشور ۴۰ میلیارد دلار است که هر چه بتوانیم این نیازها را در داخل تولید کنیم، به استقلال نزدیکتر خواهیم شد و تحقق این امر نیازمند اعتماد به شرکت‌های دانش بنیان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha