• جمعه / ۴ مهر ۱۳۹۹ / ۰۸:۰۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99070402463
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان خبر داد:

ثبت نام ۲۷ هزار متقاضی دریافت تسهیلات کرونا در استان اصفهان

ثبت نام ۲۷ هزار متقاضی دریافت تسهیلات کرونا در استان اصفهان

ایسنا/اصفهان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: با توجه به ثبت نام متقاضیان واحدهای کسب و کار دریافت تسهیلات کرونا که در سامانه صورت گرفته است. آخرین آمار تقریبا ۲۷ هزار پرونده مربوط به اشتغال ۵۱ هزار نفر است.

کامران کلانی شامگاه (پنجشنبه - سوم مهرماه) در مراسم افتتاح اولین مرکز کاریابی و مشاور اشتغال اردستان، اظهار کرد: با توجه به وضعیت اشتغالی که در اردستان در حال رشد است افتتاح مرکز کاریابی و مشاور اشتغال در شهرستان نیاز بود که قطعا می تواند پشتوانه ای برای ایجاد و توسعه اشتغال شهرستان باشد که دغدغه واحدهای ایجادی را در زمینه اشتغال تا حد زیادی برطرف کند.

وی با بیان اینکه با توجه به آماری که در زمستان سال گذشته منتشر شده نرخ بیکاری در زمستان ۹۸ نسبت به زمستان ۹۷ کاهش داشته است، افزود: این نرخ از ۱۲ و ۴ دهم به ۱۰ و ۷ دهم رسیده و در اردستان نرخ بیکاری از متوسط استان کمتر و ۹ و هشت دهم درصد است.

نرخ بیکاری در اردستان از متوسط استان کمتر است

به گزارش ایسنا، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه متاسفانه ویروس کرونا همانگونه که در سراسر کشور بر مشاغل تاثیر گذاشته اشتغال استان نیز از این موضوع مستثنی نبوده است، گفت: متاسفانه کرونا آسیب منفی و جدی بر اشتغال استان گذاشته با توجه به ثبت نام متقاضیان واحدهای کسب و کار دریافت تسهیلات کرونا که در سامانه صورت گرفته است، آخرین آمار تقریبا ۲۷ هزار پرونده مربوط به اشتغال ۵۱ هزار نفر است.

کلانی تصریح کرد: از مجموع اعتبار ۳هزار و ۲۴ میلیاردی که به استان اصفهان جهت پرداخت تسهیلات کرونا اختصاص داده شده است، تا پایان شهریور ماه ۵۵۹ میلیارد تومان درخواست تسهیلات داریم. از این تعداد تاکنون بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان توسط بانک ها به متقاضیان پرداخت شده است. اگرچه مهلت نام‌نویسی برای دریافت تسهیلات کرونایی تا پایان شهریورماه بود، اما بانک‌ها مکلف شدند تا پایان مهر پرونده‌ها را بررسی و نسبت به ارایه تسهیلات اقدام کنند.

فعالیت ۸۰۰ موسسه کاریابی داخلی در کشور

همچنین در این مراسم معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه باید برای موسسات کاریابی امکانات و اختیارات لازم را فراهم آورد تا از این رو شاهد شکوفایی، توسعه و آبادانی کشور باشیم، گفت: در کشور حدود ۸۰۰ موسسه کاریابی داخلی وجود دارد که بین متقاضی کار و پذیرنده کار فعالیت می کنند.

عیسی منصوری با بیان اینکه سیاست های وزارت تعاون و امور اجتماعی واگذاری بخشی از مسئولیت در یک پروسه زمانی به بخش خصوصی است که امیدواریم بتوانیم با فعال کردن بخش های خصوصی به این مهم دست یابیم، خاطرنشان کرد: در سطح کشور ۱۲۰ مرکز کاریابی بین المللی وجود دارد که با توجه به ویروس کرونا حدود نیمه از این مراکز غیرفعال هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha