• سه‌شنبه / ۱ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 99070100533

افتتاح دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در گلستان

افتتاح دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در گلستان

ایسنا/گلستان دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ظهر امروز با حضور جمعی از مسئولان در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گلستان در گرگان افتتاح شد.

سرپرست جهاد دانشگاهی گلستان در آیین افتتاح این دبیرخانه گفت: در سال ۹۶ طرحی به‌عنوان الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی توسط وزارت کار بر اساس مطالعه طرح مشاغل خانگی در چندین کشور دنیا و مشورت با مجامع دانشگاهی کشور، تدوین شد. اجرای این طرح به‌عنوان پایلوت در ۹ استان کشور برای ایجاد ۲۰ هزار اشتغال پایدار به جهاد دانشگاهی واگذار شد و این کار صورت گرفت.

سیدعزیز موسوی بیان کرد: بعد از بررسی اشکالات طرح الگو، طرح ملی توسعه مشاغل خانگی شکل گرفت و در سال ۹۸ قرارداد اجرای این طرح بین وزارت کار، معاونت امور زنان ریاست جمهوری و جهاد دانشگاهی به امضاء رسید. در قالب این طرح برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر اشتغال پایدار ایجاد خواهد شد که سهمیه استان گلستان از این تعداد ۲۳۰۰ نفر است.

وی خاطرنشان کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توسط جهاد دانشگاهی در سه فاز اصلی شناسایی، آموزش و توانمندسازی و اتصال به بازار دنبال می‌شود.

سرپرست جهاد دانشگاهی گلستان خاطرنشان کرد: در قالب این طرح، برندها و پیشران‌های استانی شناسایی و حمایت خواهند شد و افراد متقاضی که توانمند شده و آموزش دیده‌اند، به این پیشران‌ها و برندها متصل می‌شوند.

موسوی یادآور شد: در روزهای اولیه شیوع کرونا که نیاز به گان بیمارستانی در استان زیاد بود، از ظرفیت زنان سرپرست خانوار برای تولید ۵۰۰۰ گان استفاده شد.

وی با اشاره به نقش تأثیرگذار مشاغل خانگی در حل بسیاری از مشکلات اشتغال، گفت: اگر مشکل اشتغال حال شود، معضلات اجتماعی و فرهنگی زیادی را در جامعه شاهد نخواهیم بود.

سرپرست جهاد دانشگاهی گلستان بیان کرد: متقاضیان برای استفاده از این طرح می‌توانند تا تاریخ ششم مهرماه با مراجعه به سامانه inhb.ir اقدام به ثبت‌نام کنند.

مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان نیز در این آیین گفت: عمده‌ترین مشکلات مشاغل خرد و خانگی بحث اتصال به بازار و فروش محصول است که در این راستا اقدامات خوبی توسط جهاد دانشگاهی و دیگر متولیان این حوزه صورت گرفته است.

موسی بی‌باک، بومی بودن، عدم بیمه کارفرمایی و عدم اشتغال تمام‌وقت را از شرایط متقاضیان در این طرح برشمرد و گفت: مهم‌ترین ویژگی این طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توجه به بازار است.

وی با اشاره به اینکه صرفاً با پرداخت تسهیلات، اشتغال ایجاد نمی‌شود، گفت: پرداخت تسهیلات در قالب این طرح هدفمند خواهد بود.

مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال گلستان بیان کرد: از مجموع ۳۲۰ رسته مشاغل خانگی، ۳۰ درصد بیشترین استقبال را دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha