• یکشنبه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۰:۱۰
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99062922051
  • خبرنگار : 71451

روایتی از آزار و اذیت غیر قابل باور یک دوچرخه‌سوار! + عکس

روایتی از آزار و اذیت غیر قابل باور یک دوچرخه‌سوار! + عکس

"ما به عنوان دوچرخه سوار بارها شاهد چنین رفتارهای نادرست و غیر انسانی بوده‌ایم، اما پس از این ضربه، همرکابم به دلیل شدت دردی که احساس می‌کرد برای دقایقی از ادامه رکاب زدن باز ماند و در شوک بود. متأسفانه به دلیل سرعت بالای ضارب ما نتوانستیم پلاک موتور سوار را یادداشت کنیم تا بتوانیم در اختیاری نیروی انتظامی بگذاریم."

به گزارش ایسنا، حمید موسوی شاهد عینی یکی از وقایع ناگوار دوچرخه سواری در ایران است. او علاوه بر اینکه دوچرخه سواری می‌کند، کوهنورد و شناگر هم  است. او نخستین منتشر کننده تصویری  آزار و اذیت یک دوچرخه سوار است که به دلیل شدت ضربه برای بسیاری از مخاطبان غیر قابل باور بود.

موسوی در گفت وگو با ایسنا در رابطه با تصویری که در یکی از شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده است، می‌گوید: حدودا یک هفته از این ماجرا می‌گذرد. شب حادثه من و چند تن از همرکابانم در حال تمرین دوچرخه سواری در خیابان پیام‌آوران به سمت پارک دولت شهر دزفول بودیم که یک موتور سوار با سرعت سرسام آوری از ما عبور کرد و ضربه بسیار محکمی که مانند تازیانه بود به کمر دوستم نواخت. همرکاب دیگر ما یعنی آقای هادی کواز عکس آن را به ثبت رساند و من در اینستاگرام منتشر کردم.

وی ادامه می‌دهد: ما به عنوان دوچرخه سوار بارها شاهد چنین رفتارهای نادرست و غیر انسانی بوده‌ایم، اما پس از این ضربه، همرکابم به دلیل شدت دردی که احساس می‌کرد برای دقایقی از ادامه رکاب زدن باز ماند و در شوک بود. متأسفانه به دلیل سرعت بالای ضارب ما نتوانستیم پلاک موتور سوار را یادداشت کنیم تا بتوانیم در اختیاری نیروی انتظامی بگذاریم. این را هم بگویم اگرچه چندین مرتبه دوستانم در گوشه کنار ایران که تجربه‌ای مشترک داشته اند هنگام بروز چنین حوادثی به نیروی انتظامی مراجعه کرده‌اند، اما نتیجه چندانی نداشته است گویا اینکه ما دوچرخه سواران کاری غیر قانونی انجام داده‌ایم و خودمان مقصر اصلی حادثه شناخته شده‌ایم.


موسوی گفت: متأسفانه همچنان در حوزه دوچرخه سواری فرهنگ سازی درستی انجام نشده است. این ضرورت احساس می‌شود که در حوزه فرهنگ عموی و اجتماعی کار زیربنایی و مداوم انجام بدهیم. زمانی طرح «همیار پلیس» اجرا می‌شد و تأثیر مثبتی بر روی کودکان داشت. خوب است که چنین طرحی در مدارس از دوران ابتدایی برای کودکان اجرا شود تا در سنین نوجوانی، جوانی یا بزرگسالی برای سرگرمی و شادی لحظه‌ای خودشان با جان انسان دیگری بازی نکنند.

این ورزشکار با اشاره به رعایت برخی از اصول ایمنی در دوچرخه سواری، در پایان یادآور شد: حتما دوستانی که می‌خواهند دوچرخه سواری کنند چه در شب یا روز پایبند به رعایت نکات ایمنی باشند. استفاده از کلاه، روشنایی عقب و جلو، لباس مناسب، زنگ، پرهیز از حرکات مارپیچ یا نمایشی از جمله نکات اولیه‌ای است که ایمنی دوچرخه سواران را بالا خواهد برد و سلامتی آنها را تضمین می‌کند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۶-۳۰ ۰۷:۱۰

همونطور که رفتار افراد یک خانواده بازتاب رفتار والدینه رفتار عموم مردم جامعه هم بازتاب رفتار مسوولان است . وقتی که از صبح تا شب در رسانه ها صحبت از جنگ و دشمن و انتقام میشه نباید انتظاری غیر از این‌گونه رفتاری داشت.

avatar
۱۳۹۹-۰۶-۳۰ ۰۹:۱۵

به راستی تاریخ 5000 ساله این است.

avatar
۱۳۹۹-۰۶-۳۰ ۱۱:۵۲

ما توی چی فرهنگ داریم که این دومین باشه... فقط ادعای آریایی و فرهنگ هزاران ساله داریم...

avatar
۱۳۹۹-۰۶-۳۰ ۱۶:۴۰

واااای خدایا.. انسانم آرزو است.

avatar
۱۳۹۹-۰۶-۳۰ ۲۲:۱۷

جامعه پیش از وقوع اتفاقات این چنینی نیازمند آمـــــوزش است و رسانه بهترین درگاه ارائه مطالب است. تنها یک ورزشکار می تواند درد موجود در این عکس را حس کند. خسته نباشید