• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۶:۴۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99062418482
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

بانوی ایرانی در جمع ۴۰ استاد برتر جوان دنیا قرار گرفت

بانوی ایرانی در جمع ۴۰ استاد برتر جوان دنیا قرار گرفت

مریم کوچکی‌نژاد، دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی شریف در میان ۴۰ استاد برتر جوان زیر چهل سال در دنیا در رشته مدیریت انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، این انتخاب بر اساس رده بندی سایت (Poets & Quants) انجام شد که از معتبرترین سایت‌های آنلاین رشته مدیریت در دنیا است. سایت Poets & Quants اخبار مربوط به مدارس عالی مدیریت Business Schools در دنیا و بخصوص رشته MBA را اطلاع‌رسانی می‌کند. علاوه بر خبررسانی، این وب‌سایت اقدام به انتشار رده‌بندی‌ها مختلف از جمله رده بندی دانشگاه‌های معتبر رشته مدیریت کرده است. در چند سال اخیر نیز اقدام به معرفی اساتید جوان برتر رشته مدیریت کرده است.

مریم کوچکی‌نژاد استاد دانشگاه نورث وسترن با رنک ۲۵ جهانی است که با بیش از ۱۴۰۰ citations در گوگل اسکولار (Google Scholar) در بین چهل استاد برتر جوان زیر ۴۰ سال در دنیا در رشته مدیریت انتخاب شد.


در ماه مارس هر سال یک کمیته از افراد متخصص مسئولیت انتخاب لیست چهل نفر نهایی را برعهده دارد. معیار انتخاب بر اساس مهارت‌های تدریس و کیفیت مقالات تحقیقاتی اساتید است. مطابق آمار وب‌سایت برای رقابت سال ۲۰۲۰ بیش از ۲۰۰۰ کاندیداتوری برای ۱۶۰ استاد رشته مدیریت از سراسر دنیا داشته‌اند که از این میان ۴۰ استاد به عنوان لیست نهایی انتخاب شد.

مریم کوچکی نژاد، دانش آموخته رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد فیزیک در دانشگاه صنعتی شریف بوده است و عاشق رشته رفتار سازمانی و روانشناسی می­ شود. الهام بخش وی در این مسیر دکتر فیض بخش در دانشگاه صنعتی شریف بوده است.

وی دکتری رفتار سازمانی را از دانشگاه یوتا و پسادکتری را در مرکز Edmond J. Safra دانشگاه هاروارد دریافت کرده است و در سال ۲۰۱۴ به دانشگاه نورث وسترن پیوسته است، جایی که در آن تحقیقات تأثیرگذاری در مورد رفتار انسان انجام داده و در حال حاضر دانشیار دانشکده مدیریت این دانشگاه است.

تمرکز اصلی تحقیقات وی در زمینه درک ماهیت پویای تصمیم گیری های اخلاقی و چگونگی تجربه روانی افراد از نظر روانشناسی در برخوردهای اخلاقی روزمره است.

بر اساس اعلام معاونت علمی ریاست جمهوری، یافته های وی علاوه بر اینکه در بسیاری از مجلات پژوهشی دانشگاهی به چشم می خورد، در رسانه های مهم از جمله نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال و هافینگتون پست و ... به نمایش در آمده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha