• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99062418184
  • خبرنگار : 50167

مدارس زنجان در دوران کرونایی با چه مشکلاتی مواجه هستند؟

مدارس زنجان در دوران کرونایی با چه مشکلاتی مواجه هستند؟

ایسنا/زنجان مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان گفت: شناور بودن زنگ تفریح در مدارس، مناسب نبودن سرویس‌های بهداشتی، نبود آب برای شست‌وشوی دست‌ها و کمبود نیروی خدماتی، بخشی از مشکلات برخی از مدارس این استان است.

مسیح‌الله سلطانی صبح امروز (۲۴ شهریورماه) در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه ۲۵ درصد مدارس این استان زیرساخت‌ لازم را برای استفاده از اینترنت ندارد که عمده آن‌ها در روستاها قرار دارند که بخشی از این روستاها بیش از ۱۴ خانوار هستند.

وی با اشاره به اجرای طرحی به نام USO که دارای اعتبارات جهانی بوده و متولی آن اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان است، افزود: بنا بر تصمیم گرفته شده، اینترنت روستاهای بالای ۱۴ خانوار استان از طریق این طرح تامین خواهد شد.

این مسئول در رابطه با روستاهای دارای کمتر از ۱۴ خانوار استان، تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود به دلیل تعداد کم دانش‌آموزان در این روستاها و پایین بودن مشکلات از نظر بیماری، آموزش در کلاس‌های درسی به صورت حضوری برگزار شود.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان در رابطه با برخی از مشکلات موجود در مدارس استان، خاطرنشان ‌کرد: شناور کردن زنگ مدارس، تراکم دانش‌آموزی، استفاده نکردن از ماسک در برخی مدارس روستایی، مشکلات مربوط به سرویس‌های بهداشتی و کمبود نیروی خدماتی، بخشی از مشکلات در مدارس استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در این جمع با اشاره به رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی در مدارس استان، اظهار کرد: از ۳۰۰ مدرسه زنجان، ۱۰۰ مدرسه فراتر از پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی نکات بهداشتی را رعایت می‌کنند.

ابراهیم رفیعی در رابطه با مدارس شبانه روزی استان، افزود: در مدارس شبانه روزی استان، اولویت با نماندن دانش‌آموزان است اما در صورتی که محل تحصیل فاصله زیادی با محل زندگی داشته باشد تمهیدات لازم  برای ماندن دانش آموزان فراهم شده است.

این مسئول با بیان اینکه کرونا مهم‌ترین موضوعات جامعه از جمله بهداشت، آموزش و امنیت را آشکار کرده است، تصریح کرد: آموزش تعطیل‌بردار نیست و در صورتی که مدارس تعطیل شود نیز آموزش را نمی‌توان تعطیل کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اطلاع‌رسانی نادرست در فضای مجازی، ادامه داد: گاهی اوقات اظهارنظرهای فاقد سند و بدون موضوعیت بیان می‌شود که به افکار عمومی آسیب وارد می‌کند، در حالی که صداقت، بنای آموزش و پرورش است.

رفیعی افزود: در برخی از مناطق استان شبکه آموزش سیما پوششی ندارد و با توجه به پوشش حداکثری شبکه اشراق، صداوسیمای مرکز زنجان در صورت امکان نسبت به بازپخش برنامه‌های شبکه آموزش برای بهره‌مندی دانش‌آموزان مناطق دورافتاده اقدام کند.

وی با استقبال از کمک‌های مردمی، خاطرنشان کرد: ساختار آموزش و پرورش و انجمن اولیا و مربیان برای تحقق این مساله و استفاده از ظرفیت کمک‌های مردمی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha