• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99062317427
  • خبرنگار : 30054

عوامل تاثیرگذار روی طراحی گوشی‌های موبایل

عوامل تاثیرگذار روی طراحی گوشی‌های موبایل

۱۹کالا به عنوان یک فروشگاه اینترنتی فروش گوشی موبایل در ادامه به مواردی پیرامون تغییراتی که گوشی‌های موبایل در طی سال‌ها داشته‌اند، اشاره خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام ۱۹کالا، وقتی صحبت از گوشی موبایل می‌شود، جدا از قیمت گوشی، برند، پردازشگر، نمایشگر و... طراحی کلی آن هم اولین چیزی است که در ذهن تداعی می‌شود.

با گذر زمان بسیاری از طراحی‌های ترند با ظهور طراحی‌های جدید دفن شدند و همچنین بسیاری از طراحی‌های قدیمی همچنان در ساختن گوشی حرف اول را می‌زنند و دامنه‌ی تأثیرشان تا سال ۲۰۲۰ میلادی و شاید تا سال‌ها بعد هم ادامه خواهد داشت. در این مطلب ۱۹کالا روند طراحی‌های جدید سال ۲۰۲۰ را بررسی خواهد کرد.

رضایت واقعی از خرید یک گوشی زمانی حاصل می‌شود که هر زمان آن را در دست می‌گیرید از انتخاب خود لبخند رضایت بر لب بنشانید و هنگام کار با آن روانی و راحتی را حس کنید. شرکت‌های سازنده در طراحی موبایل همواره به این مورد نیز توجه داشته‌اند.

دارک مود:

دارک مود یکی از طرح‌های نرم‌افزاری جدید بود که بسیار مورد توجه قرار گرفت و نخستین بار در گوشی اپل دیده شد، این حالت در حال حاضر در گوشی‌های اندروید و ویندوزها هم دیده می‌شود و تقریباً درصد زیادی از کاربران از این ترند استفاده می‌کنند چون در این حالت چشم کمتر احساس خستگی می‌کند.

صحبت از نرم‌افزار شد در سایت ۱۹کالا این امکان به وجود آمده که بتوانید با نرم افزار گوشی‌ها کار کنید و به زودی نسخه دارک مود نیز به آن اضافه خواهد شد.

نمایشگرهای بزرگ بدون حضور دوربین سلفی

در سایت ۱۹کالا می‌توانید انواع موبایل از برندهای مختلف را دیده و حتی آنها را از نظر اندازه با هم مقایسه کنید. جالب است بدانید که تا یک سال پیش گوشی‌های بزرگ نوعی ترند محسوب می‌شدند، اما در حال حاضر این طراحی به یک استاندارد تبدیل شده است.

اندازه‌ی بزرگ گوشی موبایل به طراحان اپلیکیشن‌ها امکان چند برابر کردن محتوای برنامه‌ها را بدون هیچ مشکلی می‌دهد. گوشی‌های بزرگ نمایشگر بزرگ‌تری را ارائه می‌دهند که امکان مشاهده‌ی انواع مختلف محتوا در یک صفحه نظیر میان‌برها، استوری، اسلایدشو عکس، نوار برنامه و ... را بدون ایجاد اختلال ایجاد می‌کند.

طبق ترند جدید، کمپانی‌های مختلف در ارتقاء طراحی برنامه‌ها و نرم‌افزار گوشی روی به سوی سادگی داشته و ترجیحاً از رنگ سفید و ظاهری ساده بهره برده‌اند؛ زیرا در این حوزه صحبت از اهمیت پر بار بودن محتوا و تمرکز بیشتر کاربران درمیان است.

اگر از طریق ابزار UI سایت ۱۹کالا برای مثال یکی از مدل‌های ۲۰۲۰ را با مدل ۲۰۱۷ از یک برند مقایسه کنید متوجه این امر خواهید شد.

با بزرگ‌تر شدن موبایل‌ها، دسترسی به قسمت‌های بالای نمایشگر کمی دشوار شد، بنابراین بسیاری از عناصری که در بالای نمایشگرها استفاده می‌شدند به پایین آن منتقل شده‌اند تا تجربه‌ی کاربری لذت بخش‌تری را برای کاربر رقم بزنند.

در طراحی گوشی‌های جدید شاهد بکارگیری قابل‌توجه سایه‌ها، ۳D و گرادیانت نیز هستیم که در سال ۲۰۱۹ هم به کرات در طراحی‌ها دیده می‌شد.

با اینکه انتظار می‌رفت سال ۲۰۱۹ با حجم زیادی از گوشی‌های تاشو روبرو شویم؛ اما بنا به دلایل بسیاری این مهم به حقیقت نپیوست و فقط از تعداد کمی گوشی تاشو از جمله سامسونگ گلکسی فولد و هوآوی میت ایکس رونمایی شد.

ولی همانطور که تصور می‌شد در سال ۲۰۲۰ شاهد معرفی گوشی‌های تاشو بیشتری مثل گلکسی زد فیلیپ، هوآوی میت ایکس اس و همچنین نسخه‌های دیگری از شرکت‌های شیائومی، تی سی ال، اپل و گوگل نیز خواهیم بود.

فنآوری ۵G یکی دیگر از روند هایی است که بدون شک بر طراحی نیز تأثیر داشته است. با رشد فناوری نسل ۵ و رشد زیر ساخت‌های شبکه‌ای، کاربران می‌توانند به راحتی و سهولت از این مزیت به طور واقعی بهره‌مند شوند.

شرکت‌های زیادی از این فنآوری استفاده کرده‌اند و فناوری است شرکت اپل هم قرار است تا از گوشی نسل ۵ خود به زودی رونمایی کند.

طی سال‌های گذشته سازندگان گوشی‌های هوشمند با هدف بهینه‌سازی پنل جلو، حاشیه‌های کوچک‌تر و باریک‌تر را در نظر گرفته‌اند.

طراحی ناچ-قطره‌ای و پاپ-آپ برای میزبانی دوربین سلفی از طراحی‌های رایج سال ۲۰۱۹ بود؛ اما در سال ۲۰۲۰ نیز شاهد بهره‌گیری از طراحی هول-پانچ به منظور استفاده‌ی بیشتر از نمایشگر برای دوربین سلفی نیز هستیم به صورتی که طراحی ناچ رفته رفته در حال کمرنگ شدن است. در سایت ۱۹کالا شما می توانید مدل های زیادی را با این طراحی مشاهده کنید.

امروزه گوشی‌های موبایل با سخت‌افزار و نرم‌افزارهای پیشرفته‌تری طراحی می‌شوند. دوربین هم جزء همین موارد است. در این رقابت تنگاتنگ، شرکت‌های سازنده‌ی گوشی در تلاشند تا محصولاتی جالب و منحصربه‌فرد به بازار عرضه کنند.

اگرچه دوربین‌های بیشتر و مگاپیکسل بالاتر به معنای کیفیت عکس بهتر نیست، اما این ویژگی نظر کاربران را به خود جلب می‌کند و با وجود چنین ویژگی، قیمت گوشی به مراتب افزایش می‌یابد.

بسیاری از کاربران خواستار فناوری شارژ سریع‌تر و راحت‌تری برای موبایل خود هستند. همچنین برای کسانی که از سیم‌های درهم تنیده کلافه شده‌اند، قدم بعدی برخورداری از فناوری شارژ بی‌سیم است، اگر چه هنوز این ویژگی در دنیای موبایل فراگیر نیست، اما یکی از مشخصات کلیدی در گوشی‌های پرچمدار جدید تلقی می‌شود.

۱۹کالا در این مطلب به مواردی در رابطه با طراحی گوشی‌های موبایل اشاره کرده است. در سال‌های اخیر شاهد طراحی‌هایی مثل طراحی پاپ‌آپ، نمایشگرهای تاشو و مواردی از این قبیل بوده‌ایم، اما جالب است بدانید که برخی معتقداند که طراحی گوشی‌ها به سمتی می‌رود که به زودی ما چیزی به نام گوشی نخواهیم داشت و به صورت کامل به یک گجت پوشیدنی تبدیل خواهد شد.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha