• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۸:۰۹
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99062316912
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

آغاز برداشت میگوی پرورشی از مزارع شهرستان جاسک

آغاز برداشت میگوی پرورشی از مزارع شهرستان جاسک

ایسنا/هرمزگان رئیس شیلات شهرستان جاسک از آغاز برداشت میگوی پرورشی از مزارع شهرستان جاسک در سال جهش تولید خبر داد.

امید زارعی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به واگذاری بیش از سه هزارهکتار اراضی پروشی میگو در شهرستان جاسک گفت: اراضی شهرستان جاسک در قالب ۴ سایت یکدار شرقی، یکدارغربی،گزی میانی، گزی جنوبی، ۴۷۲ استخر و ۲۹ مزرعه زیر کشت رفته است.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جهش تولید بالغ بر ۱۳۷ میلیون و ۹۵۰ هزار قطعه بچه میگو مزارع شهرستان جاسک ذخیره سازی شده است تصریح کرد: میزان تولید بچه میگو در شهرستان جاسک در سه مرکز سنتدرف جاسک، پردیس میگوی جاسک و لارو میگو جاسک بالغ بر۲۷۰ میلیون قطعه بوده است که پس از رفع نیاز شهرستان  بچه میگو مازاد آن به دیگر نقاط استان ارسال شده است.

رئیس شیلات شهرستان جاسک خاطرنشان کرد: امسال پیش بینی می شود بالغ بر  دو هزار تن میگوی پرورشی از  مزارع شهرستان جاسک برداشت شود.

وی اضافه کرد: میگوهای تولیدی شهرستان جاسک از نوع وانامی است که رشد سریع، بازماندگی بالا و مقاوم بودن به بیماری‌ها از مهمترین ویژگی‌های اینگونه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha