به گزارش ایسنا به نقل از دیلیمیل، این ماهوارهها با بودجه دولتی شش میلیون پوندی ساخته شده و به ناوگانی متشکل از صد فضاپیما در مدار پایین زمین ملحق خواهد شد تا مکان تقریبی کشتیها را ردیابی و ترافیک جهانی اقیانوسها را پیشبینی کنند.
این دو ماهواره توسط شرکت "Spire Global" انگلیس طراحی و ساخته شده و به عنوان بخشی از مجموعهی متشکل از چهار ماهواره هستند که به الگوریتم یادگیری ماشین برای ارزیابی زمان ورود کشتیها به بنادر مجهزند.
اولین جفت از این ماهوارهها روز ۲۴ سپتامبر(سوم مهر ماه) توسط موشک سایوز پرتاب میشوند و انتظار میرود که دو ماهواره بعدی روز اول نوامبر سال جاری(۱۱ آبان) با پرتابگر "PSLV" هندیها به سمت مدار پرتاب شوند.
به رغم اینکه این نانوماهوارهها به اندازه جعبه کفش هستند و وزن آنها بیشتر از چمدان نیست، از تمامی قابلیتهای ماهواره معمولی برخوردارند.
"گراهام تورناک"(Graham Turnock) مدیر اجرایی آژانس فضایی انگلیس گفت که این نانوماهوارهها در کاری که میتوانند انجام دهند، بسیار قدرتمند هستند.
وی ادامه داد، امید است که در آینده، نانوماهوارهها از خاک بریتانیا به فضا پرتاب شوند و انتظار میرود که اولین آنها از اوایل سال آینده از اسکاتلند به فضا پرتاب شود.
این چهار ماهواره تجارت را از نظر اقتصادی مقرون به صرفهتر و کارآمدتر خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات