• چهارشنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: ورزش بانوان
  • کد خبر: 99061914673
  • خبرنگار : 71613

دغدغه رکورددار پرش‌بانیزه زنان از کمبود تجهیزات تا نداشتن رقیب!

دغدغه رکورددار پرش‌بانیزه زنان از کمبود تجهیزات تا نداشتن رقیب!

مهسا میرزاطیبی می‌گوید یکی از مشکلات اصلی پرش با نیزه زنان کمبود تجهیزات مناسب این ماده است.

به گزارش ایسنا، مهسا میرزاطیبی رکورددار پرش با نیزه زنان ایران روز گذشته(سه‌شنبه) در جریان مرحله نخست رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی باشگاه‌های کشور با ثبت پرشی به ارتفاع ۳.۹۱ متر رکورد ملی این ماده را که پیش از این با ۳.۹۰ در اختیار خودش بود، جابه‌جا کرد. 

میرزاطیبی در مورد عملکرد خود در این مسابقات به ایسنا گفت: با اینکه در مسابقات جایزه بزرگ به خاطر شرایط عملکرد خوبی نداشتم اما این بار خوب کار کردم و در پرش اولم با ۳.۷۵ متر رکورد باشگاهی و در پرش دوم رکورد ملی این ماده را بعد از مدت‌ها جابه‌جا کردم. 

او به مسابقات جایزه بزرگ اشاره و بیان کرد: در آن مسابقات باد موافق پشتم زیاد بود که باعث شد دورخیز و جای پایم تغییر کند، همچنین خودم از مانع رد می‌شدم اما نیزه‌ام به آن برخورد می‌کرد. به همین دلیل عملکرد خوبی نداشتم. خوشبختانه یک هفته بعد از آن مسابقات خودم را جمع وجور کردم و رکورد ایران را زدم. 

در ایران رقیبی ندارم

  رکورددار پرش با نیزه زنان در مورد سطح رقبای خود گفت: رقابت من با خودم است و همیشه با اختلاف زیادی اول می‌شوم. در واقع از ابتدا تنها بوده‌ام و اکنون هم رقیبی در ایران ندارم.  

او در مورد شانس خود برای کسب ورودی المپیک(۴.۷۰متر) اظهار کرد: از آنجایی که المپیک به خاطر شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاده است، امیدوارم در فرصت پیش آمده رکورد خوبی بزنم و  ورودی بگیرم. چیزی غیرممکن نیست البته با توجه به شیوع کرونا اکنون برنامه خاصی ندارم اما همیشه هدفم ورود به المپیک و کسب مدال بازی‌های آسیایی بوده است و بی‌هدف تمرین نمی‌کنم. 

به خاطر نداشتن تجهیزات بازی‌های آسیایی را از دست دادم

میرزاطیبی به وضعیت پرش با نیزه زنان ایران اشاره کرد و گفت: تعداد شرکت‌کننده‌ها نسبت به سال‌های ابتدایی فعالیت این رشته بیشتر شده با اینکه اختلاف رکوردی آنها با من زیاد است اما می‌توان امیدوار بود که در سال‌های آینده ورزشکاران خوبی داشته باشیم. مدتی قبل هم سالروز پنج سالگی پرش با نیزه زنان بود. این ماده خیلی نوپاست و من اولین دختر ایران هستم که فعالیتم را آغاز کردم.

او در ادامه افزود: از اول تنها شروع کردم و حمایتی نداشتم به گونه‌ای که برای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۷ جاکارتا اسم من در لیست اولیه بود اما به خاطر نداشتن حمایت و تجهیزات  ورودی نگرفتم و با اینکه خیلی نزدیک بودم اما فرصت حضور در جاکارتا را از دست دادم. شرکت پلیمرخلیج فارس در سال ۹۹  من و تعدادی از دوومیدانی‌کاران را حمایت کرده و از نظر مالی و خرید تجهیزات مناسب این ماده مثل تشک پرش و نیزه کمکم می‌کند. 

دوست دارم حضور رقیب را در کنارم حس کنم

 رکوردار پرش با نیزه زنان یکی از اصلی‌ترین مشکلات ورزشکاران این رشته را کمبود امکانات و تجهیزات دانست و گفت: تجهیزات خیلی کم است و همین اندک تجهیزات هم فقط در تهران وجود دارد. با اینکه رکوردار ملی هستم و در تهران کار می‌کنم،  باز هم از نظر تجهیزات مشکل دارم. از طرف دیگر دوست دارم در مسابقاتی با حضور ورزشکاران هم‌سطح خودم شرکت و وجود رقیب را کنارم احساس کنم. قطعا با این اتفاق پیشرفتم بیشتر می‌شود. 

میرزا طیبی در پایان از مربی خود تشکر و بیان کرد: آقای محسن ربانی بی‌دریغ برای من زحمت می‌کشد و این رکوردشکنی‌ها را مدیون او هستم. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha