به گزارش ایسنا، بنابراعلام سرفیس ایران، مورد اعتمادترین محصولی که مایکروسافت امسال تولید کرده دقیقاً همین سرفیس پرو ۷ میباشد.
چرا که از کجا اعتماد کنیم که سرفیس پرو ایکس، سرفیس نئو و سرفیس دوئو و حتی سرفیس لپ تاپ ۳ و سرفیس ایرباد قرار است خوب از آب دربیایند؟!
درحالی که سرفیس پرو سنتی امتحان خود را پس داده و در این نسل جدیدش، تغییراتی کرده که در مقایسه با تغییرات نسل قبلی خود بسیار بیشتر هستند و واقعا کاربردی.
در ابتدا به مشخصات سخت افزاری سرفیس پرو ۷ می پردازیم. بالأخره پس از یازده مدل مختلف دستگاه سرفیس که به انتظار شرکت Intel در تکنولوژی ۱۴نانومتر گیر کرده بودند، سرفیس پرو ۷ اولین دستگاه سرفیس است که از تکنولوژی ۱۰ نانومتری بهره خواهد برد.
تکنولوژی که دستاورد پر سر و صدای اینتل در سال ۲۰۱۹ به حساب میآید و پردازندههای آن را پس از حدود ۵ سال توقف، به نسل جدیدی میبرد.
در مقایسه پردازنده سرفیس پرو ۶ (یک نسل قبل تر از سرفیس پرو ۷)، پس از عرضه و آزمایش متوجه شدیم به هیچ وجه نباید به اعداد روی کاغذ اعتماد کرد و به صورت بسیار عجیبی حتی نسخه core i۵ پرو ۷ نیز از نسخه core i۷ پرو ۶ قویتر است آن هم در حالی که نسخه Core i۷ پرو ۶ موتور فن خنک کننده داشت و نسخه Core i۵ پرو ۷ بدون نیاز به این موتور پرمصرف برای تعدیل حرارت خودکار میکند.
تاکنون هیچگاه نشده بود که چنین پیشرفتی را در قدرت یک سرفیس پرو به نسبت مدل قبلش ببینیم.
در حالی که هردو نسخه core i۵ و core i۷ پرو ۷ از نوع ۴ هستهای هستند، نسخه core i۳ از نوع ۲ هستهای میباشد. همچنین در حالی که نسخه corei۵ میزان ۶ مگابایت حافظه کش داراست، حافظه کش core i۳ برابر با ۴ مگابایت است.
به غیر از تمامی این موارد، در حالی که هردو نسخه Core i۵ و core i۷ از پردازنده گرافیکی قوی Iris Plus بهره میبرند، نسخه core i۳ از همان پردازنده گرافیکی سابق Intel UHD استفاده میکند که خود تفاوت بزرگی است.
پیش از تست نمودن پرو ۷ همگان تصور میکردند که عدد اعلام شده برای مدت زمان شارژدهی باتری آن به این علت کمتر از پرو ۶ است که معیار و خطکش محاسبه مدت زمان شارژدهی باتری از پخش ویدئو مستمر به امور روزمره تغییر پیدا کرده.
اما پس از کار با پرو ۷ متأسفانه دیده شد که واقعا پرو ۶ برای مدت زمان بیشتری شارژدهی باتری خواهد داشت.
تمامی دستگاههای سرفیس از ابتدای تاریخ تاکنون، یعنی دقیقا ۱۷ مدل مختلف کامپیوتر سرفیس از لپ تاپ سرفیس بوک گرفته تا کامپیوتر رومیزی Surface Studio همگی از نوع DDR۳ حافظه RAM استفاده میکردند؛ همانند تمامی لپ تاپهای شرکت Apple با نام MacBook که از نوع LPDDR۳ برای حافظه RAM استفاده میکنند حتی MacBook Pro نسخه ۱۳ اینچ. اما حالا و در سرفیس پرو ۷ شرکت اینتل در پردازنده نسل ده خود به نوعی مایکروسافت را مجبور کرده است تا فقط حافظه نوع DDR۴ برای رم دستگاه خود استفاده کند چراکه از این پس پردازنده های همراه اینتل از DDR۳ پشتیبانی نمیکنند.
برای اتصال وای فای اولین بار است که مایکروسافت از چیپ شرکت Marvel استفاده نمیکند و از تکنولوژی Wi-Fi ۶ چیپ شرکت Intel بهره میبرد. همچنین بلوتوث نیز حالا نسخه Bluetooth ۵ خواهد بود.
صفحه نمایش تقریبا همان صفحه نمایش فوق العاده پرو ۶ است اما در ارائه رنگهای واقعیتر و استاندارتر بهبود داده شده، سرعت حافظه SSD هم بهبود پیدا کرده است.
جمع بندی:
تغییراتی که پرو ۷ به نسبت پرو ۶ کرد، تقریبا هم اندازه تغییرات پرو ۴ نسبت به پرو ۳ است. یعنی اولا تعداد آنها همانند دستگاه بدون پیشرفت پرو ۶، کم نیست؛ دوما تغییرات آن کاربردی است و باعث ایجاد ضعفی در دستگاه نشده.
اگر خواستار خرید اولین سرفیس خود هستید، قویا پیشنهاد میکنیم به انتظار پرو ۷ بنشینید چرا که پیشرفتهای آن در مقایسه با پرو ۶ بسیار کاربردی و مهم هستند.
همچنین حتی اگر پرو ۶ دارید نیز به پورت پرکاربرد Type C و قدرت بیشتر نسخه Core i۵ پرو ۷ حسرت خواهید خورد! بالأخره نسخه Core i۵ پرو ۷ از نسخه Core i۷ پرو ۶ نیز قویتر است و اولین دستگاه سرفیس با تکنولوژی ۱۰ نانومتری و پردازنده گرافیکی قوی Intel Iris Plus به حساب میآید.
مثبت:
. پورت فوق العاده پرکاربرد Type-C
. شارژ شدن دستگاه با Type-C
. پردازنده نسل ۱۰ اینتل با تکنولوژی ۱۰ نانومتری
. نسخه Core i۵ قویتر از نسخه Core i۷ پرو ۶
. پردازنده گرافیکی قوی نسخه Core i۵
. بازگشت نسخه Core i۳ ارزان قیمت
. نوع DDR۴ حافظه RAM
. شروع به کار سریع
. شارژ شدن %۸۰ زیر یک ساعت
. میکروفونهای دوگانه
. دو رنگ جدید کیبورد و ماوس
منفی:
. شارژدهی باتری کمتر از پرو ۶
. عدم وجود Thunderbolt ۳
. حاشیه بزرگ صفحه نمایش
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات