اسفندیار حسنیمقدم در بازدید از کشتارگاه دام گلشن خرمآباد که امروز ۱۶ شهریورماه با هدف تجهیز ناوگان حمل بهداشتی گوشت با اعطای تسهیلات ارزانقیمت صورت گرفت، قول پیگیری و مساعدت لازم در این راستا را اعلام کرد.
وی تصریح کرد: کشتارگاه صنعتی دام گلشن خرمآباد در زمینی به مساحت ۲۰ هزار مترمربع با زیربنای ۷۳۰۰ مترمربع و ظرفیت روزانه کشتار ۲۰۰ رأس دام سنگین و ۱۰۰۰ رأس دام سبک در سال ۱۳۸۹ در کیلومتر ۱۰ جاده بیرانشهر، بخش مرکزی خرمآباد افتتاح شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: این کشتارگاه با ۷۰ نفر پرسنل، یک نفر ناظر شرعی، چهار نفر مسئول فنی دامپزشکی و ناظر بهداشتی و حدود ۵۰۰ نفر بهصورت غیرمستقیم فعالیت دارد.
حسنیمقدم با انتقاد از پیر کشی در کشتارگاههای استان اضافه کرد: پیرکشی در سنوات اخیر به یکی از دغدغههای اصلی مردم تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه بهطور متوسط بیشتر از ۹۰ در صد دام کشتاری سنگین استان پیر هستند، افزود: در دام سبک بیشتر از ۷۰ درصد پیر و ۳۰ در صد جوان هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: دامهای پیر بیشتر از استانهای قم، تهران، اصفهان و فارس برای کشتار آورده میشوند، گوشت پیر هم بیکیفیت بوده و هم اینکه فاقد مواد مغذی مناسب است.
حسنیمقدم ادامه داد: موضوع در جلسات ستاد تنظیم بازار استان و شورای سلامت مطرح و تصمیم مناسب با همفکری و کمک اعضا و بخصوص نیروی انتظامی اجرایی شود.
گفتنی است، در ادامه این بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی و سایر همراهان از میدان عرضه دام در جنب کشتارگاه دام بازدید و از نزدیک با مالک و دیگر افراد حاضر در میدان گفتوگو کردند.
میدان دام خرمآباد در زمینی به مساحت ۱۲ هزار مترمربع بنا شده که ظرفیت دام سنگین آن ۲۰۰ رأس و دام سبک ۱۰۰۰ رأس بهصورت روزانه بوده و همچنین فاز دوم این میدان دام در سال ۹۸ توسعه پیدا کرده و در حال تجهیز است.
انتهای پیام
نظرات