حجتالاسلام سید مهدی میراحمدی امروز ششم بهمن ماه در تودیع و معارفه مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای لرستان، بیان کرد: در انجام کارها همدلی و همراهی دیده نمیشود، اما در نتیجه انجام کارها اثرگذار است.
وی با بیان اینکه در دوران امام کاظم (ع) شبکه مخفی وکالت تشکیل شد و این شبکه به حدی موفق عمل کرد که افرادی برای اشاعه دین تربیت شدند، گفت: پس از تشکیل انقلاب اسلامی به واسطه اهمیت محیطهای فرهیخته دانشگاهی، نمایندگان و وکلایی انتخاب شدند که با دانشجویان، دانشگاهیان، برجستگان و نخبگان ارتباط بگیرند و این امر اثرگذار بود.
معاون منابع انسانی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاههای کشور گفت: کار اصلی مسئولان دفاتر نهاد رهبری در دانشگاهها، هدایتگری است.
میراحمدی با تاکید بر اینکه حکیمانه سخن گفتن، حکیمانه رفتار کردن، موعظه حسنه داشتن، جدال و گفتوگوی احسن با مجموعههای مختلف دانشگاهی قدرت ماست، بیان کرد: شناسایی فرصتها و چالشهای سیاسی، فرهنگی، مدیریتی، اجتماعی و برنامهریزی برای رفع و دفع آنها از ماموریت اصلی نهاد رهبری در دفاتر استانی است.
وی بر ضرورت شبکهسازی برای ارتباط با اساتید و دانشجویان تاکید کرد و با بیان اینکه خیلی از کارهای حساس توسط مجموعههای دانشگاهی در کشور در حال انجام است، گفت: پیگیری طرحهای مهم ملی همچون طرح حکمت و حامیم و ایجاد شبکه مبلغان و هیات مذهبی در دانشگاهها و اعتکاف بسیار مهم است.
معاون منابع انسانی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاههای کشور تصریح کرد: وقتی مساله اعتکاف وارد دانشگاهها شد تبدیل به یک جریان گفتمانی شد و همه دانشجویان از اعتکاف استقبال کردند.
میراحمدی اضافه کرد: موضوع ازدواج دانشجویی، ترویج گفتمان تشکیل خانواده است که دانشگاه پرچم آن را برعهده گرفت. دینیتر از گفتمان خانواده موضوعی سراغ نداریم.
وی اظهار کرد: شبکه ائمه جماعات دانشگاهها در موضوع گفتمان نماز بسیار تاثیرگذار بودند.
معاون منابع انسانی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاههای کشور با بیان اینکه مشاوره با انسانهای عاقل سبب رشد فکری مشورت کننده میشود، خاطرنشان کرد: باید مسالهمحور جلسات در نهاد رهبری برگزار شود چراکه سبب برکت در انجام کارها میشود و ضرورت دارد روسای دانشگاههای لرستان دفتر نهاد رهبری را یاری رسان باشند.
در این مراسم، حجتالاسلام حبیباله حاتمی کن کبود تودیع و حجتالاسلام مجید مویدی معارفه شد.
انتهای پیام
نظرات