به گزارش ایسنا، بنابراعلام فنی پارس، نصب و تعمیرات کولر گازی باید به وسیله یک فرد متخصص و متبحر انجام گردد، چرا که نصب و تعمیر غیر اصولی و نادرست این وسیله سرمایشی می تواند راندمان و کارکرد آن را تحت شعاع قرار دهد.
متخصص تعمیرکار و نصاب کولر گازی می بایست اطلاعات کاملی در رابطه با طریقه نصب کولر گازی و نحوه عیب یابی و تعمیر این وسیله داشته باشد.
بنابراین آگاهی از نکات و مراحل نصب کولر گازی همچنین طریقه سرویس آن یکی از مهم ترین موضوعاتی در زمینه آموزش نصب کولر گازی و تعمیرات آن می باشد که به صورت جامع در این متن به بررسی آن می پردازیم.
اصول مهم در نصب کولر گازی
اولین و مهمترین اقدام در جهت نصب کولر گازی پیدا کردن و اختصاص دادن یک مکان مناسب برای این منظور می باشد.
برای نصب بهینه پنل داخلی، یافتن محل مناسب از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. مکان در نظر گرفته شده باید از هرگونه حرارت، گرما و نور خورشید به دور باشد.
از نصب کولر گازی در مکان هایی که نشتی گاز و عوامل گرما و حرارت وجود دارند، باید اجتناب کرد.
رعایت فاصله های مناسب برای نصب پنل داخلی، از دیگر اصول مهم در این زمینه به شمار می رود. فاصله و فضای باز در حدود ۱۵ سانتیمتر در دو طرف، بالا و اطراف کولرگازی لازم و ضروری میباشد.
از دیگر اصول مهم در هنگام نصب کولر گازی رعایت فاصله دستگاه با تجهیزات برقی و الکترونیکی میباشد. وجود نویز الکتریکی می تواند در کارکرد و راندمان کولر گازی تاثیرات مخرب و نامطلوبی از خود برجای گذارد.
هنگام نصب دیوار در نظر گرفته شده باید از استقامت و دوام کافی برای تحمل وزن کولر گازی بهره مند باشد. همچنین استفاده از فریم فلزی یا چوبی به عنوان پشتیبان دستگاه در این زمینه کمک شایانی مینماید.
ایمنی سازی مناسب دیوار به منظور نصب مطمئن و اصولی کولرگازی از دیگر موارد حائز اهمیت در این رابطه محسوب میگردد.
نصب کولر گازی چگونه انجام می شود؟
پس از انجام فرآیند ایمن سازی دیوار به منظور نصب کولرگازی پایه نصب پنل داخلی دستگاه را روی محل مورد نظر قرار می دهیم. در این مرحله از تراز برای اطمینان حاصل کردن از برابر بودن صفحه نصب از لحاظ افقی و عمودی استفاده به عمل می آید.
در مرحله بعد ایجاد سوراخ های لازم به منظور نصب پایه یا صفحه کولر گازی در دستور کار قرار می گیرد. پس از انجام این مراحل یک سوراخ متناسب با لوله دستگاه بر روی دیوار ایجاد میگردد.
به طور معمول و برای تخلیه مناسب، لوله به صورت شیب دار و با قطر سوراخ ایجاد شده ۷/۵ سانتیمتر در نظر گرفته میشود.
بررسی اتصالات الکتریکی و وصل کردن لوله، از دیگر مراحل نصب کولر گازی به شمار میرود.
پس از طی این مرحله و اطمینان حاصل کردن از محکم بودن پایه نصب، نوبت به نصب پنل بیرونی میرسد.
مناسب است که پنل خارجی دستگاه را به دور از هرگونه محیط گرم و غبار آلود و پر رفت و آمد نصب نمود. همچنین فاصله مناسب برای نصب یونیت بیرونی کولر گازی در حدود ۳۰ سانتیمتر میباشد.
به منظور به حداقل رساندن لرزش یونیت بیرونی، قبل از نصب پایه های پنل، از لاستیک های مخصوص استفاده میشود. متصل کردن سیم های برقی، محکم کردن پیچ های مربوط به لوله ها و محکم کردن کابل از دیگر مراحل لازم برای نصب کولر گازی به شمار میرود.
اهمیت تعمیر کولر گازی
با توجه به استفاده مستمر و مداوم از کولرهای گازی، احتمال خرابی و اختلال در عملکرد این دستگاه افزایش پیدا میکند. به همین جهت، تعمیر کولرگازی از مهمترین اقدامات برای رفع مشکل و ایرادات به وجود آمده در ساختار دستگاه می باشد.
تعمیر کولرگازی توسط افراد غیرمتخصص و بی تجربه می تواند هزینه های گزاف و قابل توجهی را به مصرف کننده تحمیل نماید.
از آنجایی که رفع مشکلات کولرگازی نیازمند عیب یابی و باز و بسته کردن و حتی تعویض قطعات می باشد، آموزش تعمیر کولر گازی نیز همانند نصب آن یکی از آموزش های مهم و کلیدی می باشد که نصاب و تعمیرکار کولر می بایست با آن آشنا باشد.
مشکلاتی نظیر لرزش دستگاه، عدم کارکرد صحیح کولر، تولید سروصدای زیاد، بروز ایراد در عملکرد کمپرسور و توزیع هوای گرم، از مشکلات رایج کولرهای گازی تلقی می گردد.
تعمیر و نصب کولر گازی به وسیله یک تعمیرکار متبحر و متخصص، می تواند در افزایش عمر مفید و راندمان دستگاه بسیار تاثیرگذار باشد. بر همین اساس و به منظور جلوگیری از متحمل شدن هزینه های گزاف و اضافی، مناسب است که تعمیر و نصب کولرگازی توسط یک تعمیرکار با تجربه و کاربلد صورت گیرد.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات