به گزارش ایسنا سرهنگ یعقوب منصوری در آیین تجلیل از پزشکان مدافع سلامت ناجا که با حضور سردار اشتری در بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر(عج) ناجا از طریق ارتباط ویدئو کنفرانس با سایر مراکز درمانی ناجا برگزار شد، اظهار کرد: خدمات ارزنده سپیدپوشان مدافع سلامت ناجا که همانند دوران دفاع مقدس با ایثار جان و ازخودگذشتگی به مقابله با بیماری های مختلف از جمله ویروس مهلک کرونا می روند و نعمت بزرگ سلامتی را به بیماران هدیه می دهند ارج می نهم و به رشادت ها و جانفشانی های این مجاهدان فی سبیل الله، تمام قد و دست بر سینه ادای احترام می کنم.
جانشین معاونت بهداد ناجا سپس به تشریح آخرین اقدامات معاونت بهداد ناجا در مأموریت مقابله با کرونا در هشت محور اصلی مدیریتی، آموزشی، پیشگیری، پشتیبانی، بهداشتی، امدادی، درمانی، پژوهشی پرداخت.
وی تشکیل قرار گاه امام رضا(ع) ناجا در ۲۸ جلسه و ۳۰۰ مصوبه و شرکت هیئت رئیسه ناجا در جلسات برون سازمانی لشکری، کشوری، ستاد مبارزه با کرونا و قرارگاه امام رضا(ع) ستاد کل نیروهای مسلح را از جمله برنامه های مدیریتی این معاونت در مقابله با کرونا عنوان کرد.
منصوری در معرفی برنامه های آموزشی مقابله با کرونا به آموزش های چهره به چهره کارکنان، درج پیام های بهداشتی در سایت معاونت بهداد ناجا و سایر معاونت ها، تهیه ۵۰ عنوان پوستر مختلف و توزیع در یگان های سراسر کشور، فعالیت ۲۴ ساعته سامانه ۱۶۵ صدای پزشک و ارائه خدمات مشاوره و آموزش به کارکنان و خانواده های آنان اشاره کرد و از ۶۰۰ مورد بیماریابی فعال کرونا تحت سامانه غربالگری کرونا در بستر اینترانت ملی خبر داد.
وی در ادامه بومی سازی دستورالعمل ها و شیوه نامه های بهداشتی کشوری متناسب با مأموریت های ناجا را از اقدامات معاونت بهداد ناجا در حوزه پیشگیری از کرونا ذکر و در تشریح برنامه های پشتیبانی این معاونت به توزیع اقلام بهداشتی مراقبت فردی با همکاری معاونت آماد و پشتیبانی ناجا اشاره و اظهارکرد: با تدابیر فرماندهی ناجا و سازمان وظیفه عمومی، به منظور تقویت نیروی انسانی بیمارستان های ناجا و مراکز درمانی سراسر کشور از مشمولان نظام وظیفه گروه پزشکی، فراخوان پیش از موعد به عمل آمد.
منصوری سپس از تخصیص ۷۰ درصد از تخت های بستری بیمارستان های ناجا به بیماران کرونایی در راستای اقدامات درمانی مأموریت مقابله با کرونا خبر داد و تاکید کرد: غیر از بیمارستان های ناجا در اهواز و بندرعباس که در مقطعی با اوج گیری بیماری، بیمارستان های اول ما در پذیرش بیماران کرونایی بودند، خوشبختانه ظرفیت بستری سایر بیمارستان های ناجا در جریان شیوع کرونا به طور کامل اشغال نشد.
جانشین معاونت بهداد ناجا در خصوص اقدامات امدادی این معاونت در مأموریت مقابله با کرونا به اختصاص بیش از ۱۰۰ دستگاه آمبولانس ویژه انتقال بیماران کرونایی و جابه جایی بیماران بر اساس دستورالعمل های ابلاغی اشاره و اظهارکرد: امور درمانی بیماران بستری و بهبود یافته ترخیص شده در این مدت به تعداد بیش از ۶۶۰۰ مورد از طریق تماس تلفنی با این افراد تحت رسیدگی و پیگرد قرار گرفته است.
منصوری در ادامه طراحی پرایمر و پروب کیت تشخیص کرونا را از اقدامات برجسته حوزه تحقیق و پژوهش ذکرکرد و گفت: این طرح تحقیقاتی با همکاری سازمان تحقیقات کاربردی ناجا در مرحله نهایی و عملیاتی شدن قرار دارد.
وی همچنین به فراخوان و چاپ مقاله با محوریت بیماری کرونا در مجله طب نظامی و تشکیل کمیته علمی" بیماری کرونا" اشاره و اظهارکرد: در این کمیته آخرین دستاوردهای علمی در زمینه پیشگیری، بهداشت و درمان کرونا به منظور به کارگیری در بیمارستان ها و مراکز درمانی ناجا مورد بررسی قرار می گیرد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس،جانشین معاونت بهداد ناجا در پایان اظهارکرد: مهم ترین تجربه و دستاورد بیماری کووید ۱۹ برای ما اجرای یک سناریوی واقعی و واکنش سریع بهداشتی، امدادی و درمانی در وسعت همه مجموعه های ناجا بود که سبب شد نقاط قوت و ضعف خود را بیشتر بشناسیم و با گذشت زمان نقاط ضعف را برطرف کنیم.
انتهای پیام
نظرات