علی زنگویی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به فعالیت کانونهای فرهنگی، هنری و مذهبی در دانشگاه، اظهار کرد: این کانونها نقش بسیار بسزایی تعمیق توسعه فرهنگ در بین دانشجویان دارند.
وی با اشاره به اهداف تشکیل کانونها، افزود: اعتمادسازی و جلب مشارکت استادان دانشجویان و مدیران فرهنگی و حمایت از نشریات دانشگاهی، از جمله اهداف تشکیل است.
معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه بیرجند بیان کرد: اکنون ۷۳ نشریه در دانشگاه بیرجند فعال هستند که تعداد زیادی از آنها توسط کانونهای فرهنگی، هنری تولید و حمایت میشوند.
زنگویی ادامه داد: برنامهریزی برای اوقات فراغت دانشجویان، ارتقاء معلومات دانش و مهارت دانشجویان و تعمیق و توسعه اطلاعات مذهبی آنها از دیگر اهداف تشکیل این کانونهاست.
وی افزود: کانونهای فرهنگی و هنری دانشگاه بیرجنددر سال گذشته مقام دوم جشنواره رویش را در بین ۱۳۷ دانشگاه شرکت کننده کشور به دست آوردند.
معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه بیرجند بیان کرد: در جشنواره سیمرغ که یک جشنواره استانی است نیز کانونهای دانشگاه توانستند رتبههای اول، دوم و سوم را در زمینههای موسیقی، تئاتر از آن خود کنند.
زنگویی اظهار کرد: در حوزه قرآنی نیز کانون قرآن پژوهی دانشگاه هرساله جزء مفقامهای اول مسابقات قرآن و عترت دانشگاهی است.
وی با بیان اینکه کانونهای فرهنگی و هنری بسیار فعال و باانگیزه بوده و در حال رویش هستند، تصریح کرد: امور دینی و مذهبی معاونت فرهنگی، برگزاری جشنها و عزاداری و پرداختن به مفاهیم قرآن را برعهده دارد.
معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه در این حوزه یکی از فعالیتها برگزاری مسابقات قرآن و عترت است، یادآور شد: این مسابقات، هر ساله برگزار میشود و در سال گذشته ۲۹۳ نفر از دانشجویان در این مسابقات شرکت کردند که ۱۵ نفر در بخشهای مختلف این مسابقات به مرحله سراسری راه پیدا کردند.
انتهای پیام
نظرات