به گزارش ایسنا سرهنگ محسن ترکیان اظهارکرد: مرزبانی ناجا مأموریت سخت و سنگین کنترل امنیت ۶۰۰۰ کیلومتر مرز خشکی و ۲۷۰۰ کیلومتر مرز آبی کشور را در ۱۶ استان مرزی و پنج مرکز آموزش مرزبانی دنبال می کند که در این راستا پشتیبانی بهداشتی، امدادی و درمانی از مأموریت های مرزی و مرزنشینان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
معاون بهداد مرزبانی ناجا ادامه داد: از ابتدای همه گیری ویروس کرونا در کشور، بهداشت و سلامت کارکنان و خانواده های آنان مورد توجه بوده است و از همه امکانات و ظرفیت ها به منظور پیشگیری و کنترل شیوع ویروس کرونا در یگان های مرزی و مناطق مرزنشین بهره برداری کرده ایم.
وی با بیان اینکه توجه به سلامت مرزبانان و مرزنشینان از دغدغه های مهم و جدی فرماندهی مرزبانی ناجاست از اجرای برنامه های مستمر بهداشتی و پیشگیرانه از شیوع همه گیری کرونا در یگان های مرزی و مناطق صعب المعیشه خبر داد.
ترکیان با اشاره به محدودیت دسترسی وزارت بهداشت به مناطق مرزی دورافتاده و صعب المعیشه، ارائه خدمات مردم یاری به مرزنشینان را از جمله برنامه های در دستور کار معاونت بهداد مرزبانی عنوان کرد و اجرای طرح های مردم یاری در مناطق مرزی را عامل وفاق و تعامل مطلوب با مرزنشینان و ارتقای امنیت مرزها دانست.
معاون بهداد مرزبانی ناجا در تشریح کم و کیف اجرای طرح های مردم یاری در مناطق مرزی اظهارکرد: ویزیت رایگان بالغ بر ۳۹۰۰ مورد، خدمات مشاوره روان شناسی به ۱۲۶۰ مورد، گندزدایی مساجد و منازل مرزنشینان به تعداد ۱۸۰۰ مورد، اجرای بیش از ۶۰۰ مرحله آموزش همگانی و توزیع بیش از ۱۰ هزار بسته حاوی اقلام بهداشتی و حدود ۷۰۰۰ بروشور آموزشی از جمله خدمات مردم یاری معاونت بهداد مرزبانی ناجا در مناطق مرزی به شمار می رود.
ترکیان با اشاره به وجود موارد ابتلا به کرونا در بین کارکنان مرزبانی اظهار کرد: خوشبختانه کارکنان مبتلا با پیگیری و اقدامات درمانی اولیه بهبودی حاصل کرده اند و با موارد حادی که نیازمند اقدامات درمانی پیچیده باشد، مواجه نبوده ایم.
به گزارش پایگاه خبری پلیس وی رسیدگی به امور بهداشت و سلامت خانواده های کارکنان به ویژه خانواده های شهدا، جانبازان و بازنشستگان را از اولویت های معاونت بهداد مرزبانی ناجا ذکر کرد و از اجرای برنامه های گندزدایی منازل مسکونی و توزیع بسته های حاوی اقلام بهداشتی و مراقبتی بین این خانواده ها خبر داد.
انتهای پیام
نظرات