• سه‌شنبه / ۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 99060403334
  • خبرنگار : 71640

مدیرکل مشارکت‌های مدنی و سرمایه اجتماعی قوه قضاییه:

هویت کسانی که برای معرفی مفاسد اقتصادی با قوه قضاییه همکاری می‌کنند ناشناس باقی می‌ماند

هویت کسانی که برای معرفی مفاسد اقتصادی با قوه قضاییه همکاری می‌کنند ناشناس باقی می‌ماند

مدیرکل مشارکت‌های مدنی و سرمایه اجتماعی قوه قضاییه تاکید کرد که هویت سوت‌زنان و کسانی که نسبت به معرفی مفاسد اقتصادی و اداری با قوه قضاییه همکاری می‌کنند ناشناس باقی می‌ماند و از آنان حمایت می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از معاونت اجتماعی قوه قضاییه، احمد هنری شعبانی در گفت‌وگو با برنامه خط خوردگی رادیو گفتگو با بیان این‌که هویت سوت زنان و کسانی که نسبت به معرفی مفاسد اقتصادی و اداری با قوه قضاییه همکاری می کنند ناشناس باقی می‌ماند و از آنان حمایت می شود گفت: زمانی که آیت الله رییسی به سمت ریاست قوه قضاییه منصوب شدند یکی از برنامه‌های اصلی ایشان مبارزه با فساد بود و سامانه جامع ارتباط مردمی یا سجام نیز به همین منظور در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضاییه راه اندازی شده است. 

وی با اشاره به اینکه اعتقاد قلبی ریاست قوه قضاییه این است که برخی از وظایف ذاتی و حاکمیتی قوه قضاییه را با ظرفیت‌ها و سرمایه‌های مردمی انجام دهیم گفت: این سامانه قابلیت بهره‌برداری از کلیه ظرفیت‌های مردمی را داراست و پیش بینی شده در چهار سطح گزارش‌های مردمی یا همان سوت زنان را به صورت گمنام دریافت و پیگیری کند.

مدیرکل مشارکت های مدنی و سرمایه اجتماعی قوه قضاییه اظهار کرد: در این سامانه افراد می توانند به صورت گروهی یا همان هسته‌ای و یا به صورت انفرادی عضو شوند و پس از اعلام گزارش کد دریافت کنند وتمامی مراحل رسیدگی به گزارش واصله را مشاهده کنند.

هنری افزود: ریاست محترم قوه قضاییه و دکتر الفت ،معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، اعلام کرده‌اند که از این افراد حمایت‌های قانونی انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: معاونان پیشگیری از وقوع جرم سراسر کشور به این گزارش‌ها دسترسی دارند و پس از صحت‌سنجی گزارش‌های دریافتی آن‌ها را برای رسیدگی به مراجع ذی‌صلاح و دادستان‌ها ارسال می‌کنند.

هنری با اعلام اینکه اطلاعات گزارش‌دهندگان محرمانه است گفت: حتی همکاران مجموعه داخلی قوه قضاییه به اطلاعات شخص گزارش‌دهنده دسترسی ندارند.

وی در پایان گفت: هم اکنون 150 هزار دیده‌بان پیشگیری عضو سامانه جامع ارتباط مردمی هستند و گزارش‌های دریافتی را پس از بررسی و تایید و بصورت برخط برای مراجع مسوول از جمله دادستان‌های کل کشور ارسال می‌کنند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha