• دوشنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99060302636
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان خبر داد:

راه‌اندازی ۱۱ رشته جدید در دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان

راه‌اندازی ۱۱ رشته جدید در دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان

ایسنا/اصفهان رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان از آغاز پذیرش دانشجوی جدید در ترم ۹۹ خبر داد و گفت: تعداد ۲۶۳ کد رشته محل در چهار گروه آموزشی خدمات اجتماعی و مدیریت، فرهنگ و هنر، صنعت و کشاورزی، جذب دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان دارد.

بهزاد رضایی امروز (دوشنبه- سوم شهریور ماه) در نشست خبری، به تشریح جزئیات پذیرش دانشجو در دوره‌های کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی پرداخت و اظهار کرد: ثبت نام پذیرش دانشجویان دوره کاردانی از ۴ تا ۱۱ شهریور ماه و ثبت نام دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی نیز از ۱۱ تا ۱۷ شهریور ماه آغاز خواهد شد.

وی افزود: ۱۶۰ کدرشته محل در دوره کاردانی و ۱۰۳ کدرشته محل در دوره کارشناسی ناپیوسته وجود دارد که ۸۷ کد رشته کاردانی و ۷۵ کدرشته کارشناسی ناپیوسته است. به طور کلی دانشجویان در چهار گروه آموزشی خدمات اجتماعی و مدیریت، فرهنگ و هنر، صنعت و کشاورزی جذب می شوند.

به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان ادامه داد: برای سال جاری ۱۱ هزار و ۳۰۵ نفر در دوره کاردانی و ۷ هزار و ۵۸۷ نفر در دوره کارشناشی پذیرش خواهیم داشت.

رضایی در پاسخ به ایسنا با بیان اینکه امسال با رشد ۲۰ تا ۳۰ درصدی پذیرش دانشجو مواجه خواهیم شد، تصریح کرد: ضریب جذب دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان ۶۴.۵ درصد است که سال گذشته افزایش ۲۰ درصدی در پذیرش دانشجو داشتیم و امسال نیز شرایط به همین روال است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان در پاسخ به سوال دیگر ایسنا در خصوص جزئیات سطح بندی مراکز علمی کاربردی استان نیز، گفت: تمام مراکز علمی کاربردی کشور با ارزیابی های به شدت سختگیرانه مورد بررسی قرار گرفتند و در حال حاضر خوشبختانه اکثر مراکز استان در سطح ۲ و ۳ قرار دارند و در ارزیابی سال گذشته از میان ۱۰ مرکز برتر کشور دو مرکز ذوب آهن و هرند اصفهان در میان برترین ها قرار داشتند که در سطح دو هستند.

به گفته رضایی، دلیل اینکه در مقطع کارشناسی ارشد تمایلی به جذب دانشجو در مراکز علمی کاربردی وجود ندارد، پرهیز از موازی کاری با دیگر دانشگاه ها است. نمی خواهیم جا پای دانشگاه های تئوری محور بگذاریم و قصد داریم نیروی کاردان ماهر تربیت کنیم.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی دانشجویان این دانشگاه از ۱۵ شهریور ماه آغاز می‌شود و ثبت نام دانشجویان مجازی خواهد بود، تصریح کرد: دانشجویان جدید الورود از اواسط مهر ماه کلاس های درسی خود را آغاز خواهند کرد.

اجرای ۱۱ رشته جدید در استان اصفهان پس از دو سال توقف

وی از اجرای ۱۱ رشته جدید که پس از دو سال توقف در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان راه اندازی می شوند، خبر داد و گفت: رشته هایی همچون کاردانی حرفه ای امور فرهنگی، کاردان حرفه ای تربیت مربی مهدکودک، کاردانی حرفه ای مددکاری اجتماعی شاخه‌های مددکاری خانواده، کودک و اورژانس و کارشناس حرفه ای موسیقی، سینما و کارگردانی و کاردانی حرفه ای نوازندگی کلاسیک از جمله این رشته ها است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان ادامه داد: رشته های جدید را به گونه ای انتخاب کرده ایم که از موازی کاری اجتناب و رشته های مهارت محور را اولویت قرار دهیم.

رضایی همچنین از پذیرش ۱۶ کد رشته جدید برای نخستین بار در استان اصفهان خبر داد و گفت: رشته هایی همچون کاردانی حرفه ای انتظامات و حراست فیزیکی، کاردانی چاپ و پوشاک، کارشناسی حرفه ای مدیریت کسب و کار اینترنتی و ... از جمله این رشته ها است.

وی یکی از مشکلات کشور در دانشگاه ها را تعداد زیاد دانشجویان و کمبود اشتغال عنوان کرد و گفت: دانشجویان دغدغه کار دارند و بیکاری موجی از دلسردی برای دانشجویان و به تبع آن خانواده و جامعه ایجاد می کند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان با بیان اینکه جامعه نیز به دنبال بهره وری از دانشجویان است و معتقدند که فارغ التحصیل ماهر کم داریم، تصریح کرد: در ریشه یابی این مشکل مشخص می شود که زمانی تعریف این بود که به افراد دانشگاهی نیاز است و اکنون تعریف نیاز تفاوت کرده است.

رضایی افزود: امروز آمار بیکاری در حوزه های تحصیلات تکمیلی خصوصا دکتری رسیده است و دلیل این امر عدم توجه به مهارت محوری است.

به گفته وی، علاقه دانش آموز باید اولویت باشد که این روزها نادیده گرفته می شود و متاسفانه مشاوره های نادرست براساس اولویت های خانواده و نگاه های جامعه بدون در نظر گرفتن علاقه انجام می شود که اینها سبب سرخوردگی دانشجویان و افزایش مشکلات بیکاری در جامعه می شود.

به سمت رشته های جوار صنعت می رویم

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان با اشاره به  آلمان به عنوان کشوری موفق در صنعت، خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد دانشجویان این کشور در دانشگاه های علمی کاربردی تحصیل می کنند.

رضایی اضافه کرد: تصمیم داریم به سمت رشته های جوار صنعت بریم که دانشجو برای خود شغل انتخاب کند و منتظر شغل نباشد.

به گفته وی، یک فرد ماهر و کارآفرین می تواند موجب جهش تولید شود و اگر کارها به نحو مطلوب انجام شود توسعه کسب و کار عملی می شود.

رضایی از راه اندازی مرکز مشاوره دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان خبر داد و گفت: ۲۰ مشاور به صورت مستقیم یا غیرمستقیم و کاملا رایگان در اختیار دانشجویان علمی کاربردی است که دسترسی به این مرکز از طریق سایت دانشگاه امکان پذیر است، همچنین رغبت سنجی نیز در سایت انجام می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha