بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، احمد حسین زادگان صبح امروز مراسم کلنگ زنی پروژه پارک علم و فناوری سلامت مازندران با اشاره به اهمیت حوزه سلامت، اظهار کرد: بازدید از خانوادههای شهیدان سلامت به منظور قدر دانی از آنان انجام شد.
وی با بیان اینکه امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا مردم اهمیت خادمین خود در حوزه سلامت و کل کادر درمان را بیشتر درک کرده و با همکاری خود کادر درمان را تنها نگذاشتند، خاطرنشان کرد: این وضعیت تنها در موقع جنگ مشهود بود و شرایط فعلی را تنها با زمان جنگ می توان مقایسه کرد، به طوریکه حضور کادر درمان برای نجات جان مردم بیشتر از پیش حائز اهمیت بوده است.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه وفاق و همدلی بین مردم و کادر درمان برقرار شده است، افزود: به دلیل خطر ۱۱ برابری حوزه درمان در برابر حوزه های اجتماعی در مواجهه با ویروس کرونا، کادر درمان جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند.
وی گفت: مردم به تلاش ها در حوزه درمان کاملاً واقف هستند و جان کادر درمان برای مردم نیز حائز اهمیت است، از این جهت از مردم میخواهیم که بیش از پیش با رعایت نکات ایمنی و فاصله گذاری اجتماعی به کمک کادر درمان بیایند.
حسین زادگان با تاکید به این که موج دوم کرونا را با همکاری مردم و تلاش کادر درمان توانستیم مدیریت کنیم، یادآور شد: بنابراین از مردم میخواهیم که در برگزاری مراسم باشکوه عزاداری امام حسین(ع) با رعایت پروتکل های بهداشتی کمک کنند تا با کمترین هزینه انسانی و از دست دادن سرمایه های انسانی در حوزه بهداشت و درمان کرونا را مهار کنیم.
* دانشگاه علوم پزشکی مازندران به تیپ یک تغییر یافت
در ادامه این مراسم سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: امروزه دانشگاه ها در مسیر فناوری و نسل جدید حرکت می کنند و در این دانشگاه ها حوزه پژوهشی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که ما نیز باید به درستی این ساختار را پیش ببریم.
موسوی به تغییر تیپ دانشگاه علوم پزشکی مازندران از تیپ ۲ به تیپ یک اشاره کرد و افزود: در سال های اخیر ۵ مرکز تحقیقاتی و دو پژوهشکده به دانشگاه علوم پزشکی استان افزوده شده است.
وی با بیان اینکه در حوزه فناوری نیز ثبت اختراعات افزایش یافته است، گفت: با ارتباط بیشتر بین صنعت، تجارت و تولید محصولات دانش محور می توان گام موثری در این زمینه برداشت، رسیدن به کاربرد عمومی نیازمند ارتقا زیرساخت ها است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه پارک علم و فناوری سلامت باید دارای یک سری مشخصات مانند اختصاص حداقل ۵ هکتار زمین باشد،تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران سومین دانشگاهی است که در آن پارک علم و فناوری کلنگ زنی شده است و ۷ هکتار به این امر اختصاص یافته است.
انتهای پیام
نظرات