• دوشنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99060302151

مدیرکل انتقال خون فارس:

پویش نذر خون از تاسوعا تا اربعین برگزار می‌شود

پویش نذر خون از تاسوعا تا اربعین برگزار می‌شود

ایسنا/فارس مدیرکل انتقال خون استان فارس از برگزاری "پویش نذرخون" از "تاسوعا تا اربعین حسینی" در سراسر پایگاه‌های اهدای خون این استان خبر داد.

مسعود ترابی دوشنبه سوم شهریور در جمع خبرنگاران گفت: این سازمان با توجه به شیوع کرونا از سامانه نوبت دهی اینترنتی برای تعیین نوبت با هدف رعایت فاصله گذاری اجتماعی استفاده می‌کند.

او افزود: علاقمندان برای تعیین نوبت در دهه اول محرم و در روزهای تاسوعا و عاشورا می‌توانند به سامانه نوبت دهی اهدای خون به نشانی nobatdehi.ibto.ir مراجعه کنند.

ترابی خاطرنشان کرد: با توجه به نگرانی مردم از ابتلا به کرونا در محل اهدا خون، روزانه تمام سطوح ضد عفونی می‌شود؛اهدا کنندگان در همان بدو ورود مورد تب سنجی با دستگاه‌های لیزری قرار می‌گیرند و به افراد بدون ماسک هم ماسک اهدا می‌شود و جای هیچ‌گونه نگرانی نیست.

مدیرکل انتقال خون فارس با بیان اینکه اهداکنندگان باید کارت ملی به همراه داشته باشند، افزود: حداقل سن قابل قبول برای اهدای خون ۱۸ سال تمام و حداکثر سن ۶۵ سال است.

ترابی اضافه کرد: مراکز خون‌گیری در شیراز، پایگاه مرکزی قصردشت ایستگاه قوامی، همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۹ به صورت یک سره، پایگاه نمازی جنب درمانگاه امام رضا (ع) از ساعت ۸ صبح تا ۱۹ و ۳۰ دقیقه به صورت یک سره، پذیرای مراجعان است.

مدیرکل انتقال خون استان فارس یادآور شد: در ۷ شهرستان فسا، جهرم، داراب،لارستان، آباده، مرودشت و کارزون نیز پایگاه های ثابت خونگیری فعال است.

اتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha