علیرضا رضایی در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت پیگیری تمرینات تیم کشتی دانشگاه آزاد اسلامی در دوران شیوع کرونا، اظهار کرد: فعلا از طریق فضای مجازی برنامههای تمرینی بچهها را زیر نظر داریم و کشتیگیران جسته و گریخته تمرین میکنند. منتظریم ببینیم تکلیف برگزاری لیگ و تمرینات چه میشود تا فعالیتمان را آغاز کنیم.
دارنده مدال نقره المپیک و برنز جهان، در پاسخ به این سوال که با توجه به شیوع گسترده کرونا و مخالفتها در خصوص برگزاری لیگ کشتی، آیا موافق برگزاری لیگ است یا خیر؟، گفت: این مسئلهای کاملا تخصصی است و ستاد مبارزه با کرونا، وزارت بهداشت و فدراسیون پزشکی - ورزشی در این خصوص صاحبنظر هستند، بنابراین موافقت یا مخالفت ما با برگزاری لیگ فایدهای ندارد و تعیینکننده نیست.
سنگینوزن سابق تیم ملی کشتی آزاد ایران، تصریح کرد: با این وجود همانطور که کارشناسان میگویند، در چنین شرایطی باید با کرونا زندگی کرد. ورزش هم از این قاعده مستثنی نیست. امیدوارم شرایط بهگونهای شود که با کاهش بیماری و رعایت پروتکلها بتوان مسابقات را برگزار کرد. باید چارهای اندیشیده شود که ورزش ایران نخوابد. در دنیا هم خیلیها با رعایت پروتکلها بهصورت جدی و دقیق، تمرینات یا مسابقات خود را آغاز کردهاند.
رضایی در ادامه درباره اعتراض چهرههای ورزشی به جریمه ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار یورویی ایران از سوی فیفا و اینکه این مبلغ کلان میتوانست ورزش ایران را متحول کند، گفت: کاملا درست است. نگاه به ورزشهای دیگر و مربیانی که تیمهایشان قهرمان جهان و المپیک میشوند و رقم قراردادهایشان، واقعا خندهدار و توهینآمیز است. متاسفانه هیچوقت نگاه کارشناسانه به این موضوع نشده و همیشه همین بوده و آدم از این موضوع دلش به درد میآید.
دارنده مدالهای طلای آسیا و بازیهای آسیایی ادامه داد: اگر این رقمهای کلان طی سالهای گذشته به فوتبال ما کمک میکرد، خوشحال میشدیم. اما نهتنها کمکی نکرده، بلکه به ورزش ایران خسارتهای میلیاردی وارد کرده و به سایر رشتهها هم ضربه زده است. مربیان برجسته ما با تنها ماهی ۳ یا ۴ میلیون تومان کار میکنند، نه دیده میشوند و نه مورد توجه قرار گرفتهاند. هر ۳ سال یکبار اگر بتوانند شاید جایزهای هم بگیرند. همه از این تبعیضها خسته شدهاند و گفتنها هم فایدهای نداشته است.
انتهای پیام
نظرات