• دوشنبه / ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۱:۲۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99052719526
  • منبع : نمایندگی سمنان

معاون استاندار تاکید کرد:

لزوم بهره گیری از ظرفیت پژوهشی دانشگاه ها و محققان بومی استان سمنان

لزوم بهره گیری از ظرفیت پژوهشی دانشگاه ها و محققان بومی استان سمنان

ایسنا/سمنان معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان بر لزوم استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه ها و محققان بومی این استان تاکید کرد و گفت: اجرای طرح‌های پژوهشی در استان سمنان کاربردی، دارای خروجی و تاثیرگذاری آن در مجموعه‌های کاری ملموس باشد.

فاطمه منصوری در کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری اظهار کرد: نقش پژوهش در تصمیم گیری‌ها، ایجاد راهکارها برای رفع مشکلات، شناخت مسایل و رفع موانع کار در بخش های مختلف برجسته و غیرقابل انکار است.
وی خاطرنشان کرد: پژوهش محوری‌ترین مسئله در انجام امور است که باید تمامی دستگاه های اجرایی و مسئولان نسبت به این اصل مهم‌ توجه داشته باشند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان با بیان اینکه، کشورهای توسعه یافته با تکیه بر رویکردهای پژوهشی به توسعه پایدار دست پیدا کردند، گفت: قدرت نهفته در فناوری برپایه محکم علمی و مهارت استوار است و پژوهش در کشورهای توسعه یافته به مثابه بهترین ابزار برای رسیدن به هدف است.
منصوری تصریح کرد: امسال در انجام طرح های پژوهشی در استان سمنان، اولویت در اتمام طرح های نیمه تمام است و در صورت نیاز تامین اعتبار برای‌ تکمیل این طرح ها انجام شود.
وی گفت: در کنار اجرای طرح های پژوهشی برای هشت راهبرد توسعه استان سمنان طرح هایی مورد پژوهش قرار گیرد که دارای ارزش اقتصادی و اجتماعی، ارزش علمی از نظر ارائه در مجامع ملی و بین المللی و نشریات معتبر علمی، دارای نوآوری، تناسب بودجه و زمان با نتایج حاصل از طرح، ارزش فعالیت از نظر ارتقاء و توانمندسازی منابع انسانی را داشته باشد.
منصوری در بخش دیگری از سخنان خود در این نشست، خواستار جمع‌آوری بانک اطلاعاتی پژوهش‌های انجام شده در سال های گذشته در استان سمنان شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان با بیان اینکه استفاده از ظرفیت دانشگاه ها و محققان بومی استان در انجام طرح‌های پژوهشی مورد توجه باشد، گفت: طرح های پژوهشی قابل طرح برای سال های آینده، تکراری نباشد و دارای ارزش اقتصادی و اجتماعی باشد.
منصوری اضافه کرد: نوآوری یکی از وظایف ذاتی این کارگروه در انجام طرح های پژوهشی است و تناسب بین بودجه و زمان اجرای طرح در پژوهش ها لحاظ شود.
وی ادامه داد: بررسی در اعضای کمیته آموزش، پژوهش، نوآوری و فناوری استان سمنان مورد توجه است و چنانچه نیاز باشد برای اضافه شدن مدیران و مسئولان جدید در کارگروه تصمیم گیری می شود.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار سمنان تصریح کرد: افزایش ارتباط بین دانشگاه ها، شرکت های دانش بنیان و بنیاد نخبگان و پارک های علم فناوری با صنعت و تولید مورد توجه باشد و افزایش ارتباط بین این کارگروه با کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری به صورت جدی پیگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha