• یکشنبه / ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۰:۱۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99052618603
  • منبع : نمایندگی سمنان

حمایت دانشگاه آزاد شاهرود از تولید محصولات فناورانه

حمایت دانشگاه آزاد شاهرود از تولید محصولات فناورانه

ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از وجود یک مرکز رشد اقماری زیر نظر پارک علم و فناوری استان سمنان و یک مرکز رشد مستقل در این دانشگاه خبر داد.

سیداحمد ابوالقاسمی فر در نشستی با مدیران این دانشگاه از حمایت دانشگاه آزاد شاهرود از تولید محصولات فناورانه خبر داد و اظهار کرد: مرکز رشد فناوری های نوین مهندسی پروفسور حسابی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به سمت طرح‌های نوآورانه حرکت جهشی دارد.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود جزو معدود واحدهای دانشگاهی است که دارای دو مرکز رشد است که یکی به صورت اقماری و تحت نظارت و مدیریت پارک علم و فناوری استان سمنان فعالیت می‌کند و دیگری مرکز رشد مستقلی با نام «مرکز رشد فناوری های نوین مهندسی پروفسور حسابی» است که امکان جذب شرکتهای فناور را بصورت مستقیم دارد.
 ابوالقاسمی فر خاطرنشان کرد: مرکز رشد پروفسور علی اکبر جلالی نخستین مرکز رشد این واحد دانشگاهی و به صورت اقماری است که در سال ۱۳۹۵ گشایش یافت و با توجه به اینکه تحت نظارت و مدیریت پارک علم و فناوری استان سمنان فعالیت می‌کند، امکان جذب مستقیم شرکت های فناور در آن وجود نداشت و این خلأ مسؤولین دانشگاه را بر آن داشت که با اقدام و تلاش مضاعف در سال ۹۸ مجوز مرکز رشد مستقلی را به نام «مرکز رشد فناوری های نوین مهندسی پروفسور حسابی» اخذ کرده و امکان جذب شرکت های فناور را به صورت مستقیم به دست آورند.

وی با بیان اینکه مرکز رشد، موثرترین ارگان برای تبدیل علم به ثروت است، گفت: دانشگاه‌های نسل اول به آموزش می پرداختند، دانشگاه‌های نسل دوم بیشتر بر جنبه های پژوهشی تمرکز داشتند و دانشگاه‌های نسل سوم بر تولید علم تمرکز داشتند و اکنون باید دانشگاه ها به سمت دانشگاه‌های نسل چهارم که همان دانشگاه‌های کارآفرین هستند حرکت کنند.
وی بابیان اینکه رسالت ما ایجاد کارآفرینی و حمایت از تولید محصولات فناورانه است تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با اخذ مجوز مراکز رشد با هدف تبدیل علم به ثروت و کارآفرینی رسماً به یک دانشگاه نسل چهارم تبدیل شده است.
عضو هیأت علمی گروه معدن دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود اضافه کرد: عمده فعالیت های «مرکز رشد پرفسور حسابی» بر حمایت از شرکت های فناوری است که به دنبال نوآوری در مصالح معدنی و ساختمانی است از این رو با توجه به ظرفیت شهرستان شاهرود از طرح‌هایی که منجر به تولید مواد معدنی جدید یا مصالح ساختمانی نوین با خصوصیات و ‌تکنولوژی جدید شود، حمایت ویژه بعمل می‌آید.

وی خاطرنشان کرد: این مرکز هم اکنون دارای ۴ هسته فناور است و طبق برنامه زمانبندی تا انتهای سال ۹۹ در نظر است که ۶ واحد و شرکت فناور جدید جذب شود.
ابوالقاسمی فر نقش مرکز رشد جدید و مستقل “پروفسور حسابی" را کاستن از موانع و عوامل بازدارنده فعالیت های آغازین مؤسسات فناور نوپا دانست و اظهار کرد: این مراکز با پشتیبانی های لازم و ارائه خدمات اولیه، نقش مؤثری در پاگیری و بالندگی و افزایش ضریب موفقیت واحدهای فناور خواهند داشت.
وی در مورد حمایت هایی که در مرکز رشد فناوری های نوین مهندسی پروفسور حسابی از شرکت ها و واحدهای فناور صورت می گیرد تصریح کرد: این مرکز با تأمین فضای اداری و کارگاهی و آزمایشگاهی و مشاوره علمی و نظارت اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و کارشناسان با تجربه، خدماتی نظیر فناوری اطلاعات و برگزاری دوره‌های آموزشی و نمایشگاه‌های تخصصی را به‌منظور استفاده از فن بازار و قانون حداکثر استفاده از توان فنی و مهندسی در راستای تولید را ارائه می کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در تشریح بیشتر حمایت ها از مراکز فناور خاطرنشان کرد: "مرکز رشد فناوری های نوین مهندسی پروفسور حسابی حمایت تمام و کمال از شرکت های فناور را به ‌منظور اخذ تأییدیه های لازم از سازمان مرکزی و تجاری سازی اعلام می کند و آمادگی کامل خود را برای جذب و پشتیبانی از واحدهای نوپای فناور اعلام می کند و در خصوص تثبیت، تقویت و اجرائی شدن ایده های خلاقانه و کاربردی واحدهای فناور خصوصی و در جهت رفع نیازهای تولیدی و خدماتی آنها از هیچ کوششی دریغ نمی کند.
ابوالقاسمی فر با بیان اینکه «مرکز رشد فناوری های نوین مهندسی پروفسور حسابی» با جذب هسته های فناور و حمایت از طرح های خلاقانه و نوآورانه به سمت پژوهش های کاربردی و درآمد زا و کارآفرین حرکت می کند درباره فعالیت یکی از هسته‌های فعلی مراکز رشد این واحد گفت: این هسته‌ فناور، تولیدکننده پودرهای شوینده است که با استفاده از فناوری جدید انجام می‌شود.

وی در مورد مدت زمان حمایت از این واحدها تصریح کرد: این واحدها را تا زمانی که به تولید و سودآوری برسند از نظر معنوی و امکانات آزمایشگاهی و دانشگاهی مورد حمایت قرار می‌دهیم و دانشگاه در بخشی از سود این واحدها شریک شده و به این ترتیب علاوه بر کسب سود از تفکرهای نو که منجر به تولید محصولات فناورانه می‌شود از این واحدها نیز، حمایت می‌کند.
استادیار گروه معدن دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود یکی دیگر از برنامه‌های در دست اجرای دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را جذب شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و با تشریح تولید محصولات کرونایی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با دارا بودن مرکز تحقیقات نانوذرات بیولوژیک در پزشکی و مرکز تحقیقات مواد مؤثره داروهای گیاهی در صدد تولید محصولات موثر در راستای مقابله با کووید-۱۹ است.
ابوالقاسمی فر با اشاره به اهداف ایجاد مراکز رشد گفت: به ‌کارگیری مؤثر نتایج تحقیقات فناوری‌های نوین از طریق حمایت از تکمیل چرخه تحقیق تا تولید، پشتیبانی و ارائه تسهیلات علمی، فنی، مالی و اجرائی به صاحبان اختراع و نوآوری، تقویت و تشویق بخش خصوصی در انجام فعالیت‌های منتج به فناوری، ایجاد ساز و کارهای حمایتی از طریق سازماندهی تشکیلات، بسترسازی به‌منظور تجاری کردن دستاوردها در راستای اهداف مرکز، ایجاد زمینه کار آفرینی، حمایت از نوآوری و خلاقیت نیروهای محقق جوان، کمک به رونق اقتصاد محلی مبتنی بر فناوری، ایجاد فضای لازم برای گسترش و رشد واحدهای کوچک و متوسط دانش مدار و فناور فعال در زمینه‌های فناوری، بسترسازی به منظور ایجاد فرصت های شغلی مناسب برای جذب کارآفرینان و دانش آموختگان دانشگاهی در زمینه های فناوری و تولید و توسعه محصولات و فرایندهای فناوری قابل عرضه به بازار و...از اهداف و اولویت های مراکز رشد این دانشگاه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha