• پنجشنبه / ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99052317061
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس شورای شهر اصفهان:

پشت درهای بسته نمی توان برای جوانان نسخه پیچید

پشت درهای بسته نمی توان برای جوانان نسخه پیچید

ایسنا/اصفهان رئیس شورای شهر اصفهان با اشاره به سرعت انتقال دانش در نسل جدید، گفت: نمی توان با آموزش های گذشته جوانان امروز را برای فردا تربیت و آماده کرد و این نیاز به تغییر نگرش دارد.

علیرضا نصر اصفهان در نشست چالش پیش روی جوانان با موضوع «جوان، مشارکت و آسیب های نوظهور اجتماعی» که به صورت مجازی برگزار شد، با اشاره به جمله ای از جبران خلیل جبران، اظهار کرد: برای هجمه به هر تمدنی سه رکن آن را باید هدف قرار داد، خانواده، تعلیم و تربیت و الگوها و اسوه‌های آن جامعه. خانواده یکی از مباحثی است که به صورت جدی  باید به آن پرداخته شود، امروز اگر بخواهیم جامعه از بسیاری از آسیب‌ها مصون بداریم، باید خانواده ها را آگاه و مطلع کنیم. غفلت از حریم و کانون خانواده می تواند تبعات بسیار بد و جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

وی افزود: در بحث دستگاه تعلیم و تربیت، آموزش و پرورش، دانشگاه ها و تمامی ارگان های آموزشی را در بر می گیرد، بسیار مهم است که آنها برنامه داشته باشند. با امکانات دیروز نمی‌توانیم دانش‌آموزان و دانشجویان امروز را برای فردا تربیت کنیم. واقعیت این است که باید شرایط و شیوه‌ ها را تغییر دهیم که این تغییرات جز با مشارکت و همکاری خود نوجوانان و جوانان مسیر نخواهد شد و نمی توان در اتاق های درب بسته بنشینیم و برای جوانان و نوجوانان نسخه بپیچیم، این نسخه ها شفابخش نخواهد بود، مگر زمانی که این نسخه ها با مشارکت جدی نوجوانان و جوانان باشد، باید مسائل و مشکلات آن ها را بدانیم، این ماموریتی است که همه دلسوزان نظام باید به آن بپردازند. اگر آموزش و پرورش و دانشگاه به صورت رسمی بحث آموزش را در اختیار دارند، آن در نظر بگیریم، باید بپذیریم که زمان عمده جوانان و نوجوانان ما در اختیار اماکنی است که کار آموزشی رسمی انجام نمی دهند، شاید از ۲۴ ساعت شبانه روز تنها ۶ ساعت به صورت منفصل کار رسمی آموزشی انجام شود.

به گزارش ایسنا، نصراصفهانی ادامه داد: بحث دیگر ارائه الگوها به جوانان است که باید الگوهایی را به آنها معرفی کنیم تا آنها را به گونه ای به مسیر درست سوق دهیم که سعادت دنیا و آخرت آنها رقم بخورد. ما جامعه ای هستیم با تمدنی ۲۵۰۰ ساله و اسلام ۱۴۳۰ ساله که در آن افراد بسیار بزرگی آمده و تربیت شده اند. اگر بتوانیم آنها را به درستی به جوانان معرفی کنیم راه آنها هموار می‌شود؛ اما مشکل اینجا است که تاکنون در معرفی این الگوها کم کاری کردیم و باید بیشتر به آن پرداخته شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: باید بر مبنای باورها و توانمندی هایی که در جوانان داریم به سمت آنها برویم و آنها را در اندیشه‌های خود شریک کنیم تا خدمت بزرگی انجام دهیم، اما باید مراقب باشیم اگر جایی جوانان را در عرصه مدیریتی قرار دادیم به دنبال اینکه اسم ما به عنوان مدیریتی که جوان گرایی کرده، نباشیم. براساس باورها در حوزه جوانان و بانوان دچار خطا شده‌ایم که بیشتر به دلیل شرایط موجود بوده است. اما امروزه شایستگی جوانان و بانوان آنقدر زیاد است که نباید به دنبال بهانه باشیم، ظرفیت های بسیار ارزشمندی داریم که اگر از آنها درست استفاده کنیم، امروز و آینده را به خوبی خواهیم داشت. باید آنها را بیمه کنیم و مصون بداریم. هر جایی که به نوجوانان و جوانان و بانوان اعتماد کردیم، پاسخ خوبی گرفته ایم.

وی با اشاره به اهمیت بنیان خانواده، تاکید کرد: استحکام خانواده را باید جدی بگیریم، امروزه گسستی در خانواده ها ایجاد شده است، شاید یکی از دلایل، این بود که نسل ما تعلیم و تربیت در آن به کندی صورت می گرفت و انتقال دانش کُند بود؛ اما انتقال علم و دانش در نسل امروز به سرعت انجام می شود و تغییر رفتار به سرعت در آن شکل می گیرد و بخشی از این شکاف بین نسلی به درک متقابل خانواده ها و جوانان از یکدیگر برمی گردد، باید بتوانیم به راهکاری برای داشتن ادبیات مشترک بین آن ها برسیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha