به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، امیر دشتابی دانشجوی پزشکی ورودی ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دبیر کانون دانشجویی فیلم و رسانه این دانشگاه است. او درباره زمان تاسیس این کانون گفت: زمان تاسیس کانون سال ۱۳۹۳ است. ما از نیمه سال ۹۷ با همکاری محمدرضا جبالی، محمد فرح ناکیان، محدثه علیان و مائده پور زعفرانی اعضای جدید این کانون را تشکیل دادیم و از آذر ماه کارمان را آغاز کردیم و جلسات متعددی نیز برگزار شد و قرار بود بهمن برای جشنواره فجر و اسفند ماه برای دانشگاه برنامه داشته باشیم. با برنامه بهمنماه به دلایلی مثل کسری بودجه و دیگر مسائل مخالفت شد و اسفند ماه اکران تئاتر و فیلم داشتیم که متاسفانه به خاطر کرونا کنسل شد و نتوانستیم برنامه ها را پیاده کنیم.
او درباره تاثیر فعالیتهای فرهنگی دانشجویی بر دانشجویان تاکید کرد: نظر شخصی بنده این است که فعالیت های فرهنگی و هنری خیلی مهم هستند. زیرا دانشگاه یک محیط اجتماعی بسیار بزرگ است که میتوانیم خودمان را آنجا محک بزنیم و بفهمیم پتانسیل انجام چه کاری را در چه زمینه ای داریم.
دبیر کانون دانشجویی فیلم و رسانه دانشگاه علوم پزشکی کاشان درباره راهکارهای جذب دانشجویان برای انجام فعالیتهای فوق برنامه و حضور در کانونها نیز تصریح کرد: این اتفاق مقداری به سیاست های افراد و کانونها و مسئولان بستگی دارد. بودجه کانون ها خیلی موثر و کمک کننده است. البته که قبل از این موارد اعضای کانون باید با توجه به موضوع کانون سایر دانشجویان را به خوبی با کانون خود آشنا کنند تا هر کسی بر اساس علاقهی خود کانون مورد نظرش را پیدا کند.
دشتابی درباره انتظارش از مسئولان دانشگاه گفت: اینکه به دلایل مختلف بودجه کافی به کانونها تعلق نگیرد، مسئله مهمی است و لطمه زیادی به فعالیتها وارد می کند. بعضی حساسیتها هم در مورد یکسری فعالیتها و برنامهها وجود دارد که همان ها نیز برای ما ایجاد محدودیت میکند که بعضیها شاید منطقی باشند اما خیلیها هم نیستند و شاید اگر فضا بازتر شود، در نشاط کلی دانشگاه موثر باشد.
او در پایان تاکید کرد: دوست دارم هر زمانی که دانشگاه مجدد بازگشایی شد با کمک مسئولان و ایجاد فضایی بازتر و محدودیتهای کمتر بتوانیم برنامه های بهتری را اجرا کنیم و عدالت نیز در زمینه تقسیم بودجه رعایت شود.
انتهای پیام
نظرات