• سه‌شنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99052115535
  • خبرنگار : 71592

سازمان ملل گزارش داد

۱۰ میلیون یمنی در یک قدمی گرسنگی

۱۰ میلیون یمنی در یک قدمی گرسنگی

نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل در یمن اعلام کرد، ١٠ میلیون یمنی تنها یک گام با گرسنگی فاصله دارند.

به گزارش ایسنا، نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل در یمن در مصاحبه با خبرگزاری آناتولی ترکیه گفت: پس از پنج سال جنگ و درگیری در یمن، مردم در سراسر کشور از پایین ترین سطح سیستم ایمنی بدنی و حادترین سطح ضعف بدنی در جهان رنج می برند تا جایی که ۸۰ درصد آنها برای زنده ماندن به کمک های غذایی تکیه دارند.

وی گفت، ۱۰ میلیون یمنی تنها یک گام با گرسنگی فاصله دارند و یک چهارم هم از سوء تغذیه حاد رنج می برند.

جنگ موجب فروپاشی تقریبا کامل تمامی بخش ها به ویژه بخش های بهداشتی در یمن گشته و همین مساله موجب شیوع هر چه بیشتر کرونا در این کشور شده است.

وی درباره خطرات کرونا گفت، پیشگیری های اساسی مثل شستن دست ها برای بسیاری از یمنی ها امکان پذیر نیست و بیش از ۱۷ میلیون یمنی از جمله ۹.۱ میلیون زن و دختر برای دسترسی به آب و نظافت بهداشتی به حمایت نیاز دارند و به همین دلیل احتمال دارد در یمن بیشتر از کشورهای دیگر مردم به کرونا مبتلا شوند.

این مقام بین المللی پیرامون زنان و دختران یمنی به ویژه زنان باردار نیز گفت، در شرایطی که جنگ، گرسنگی، شیوع وبا و در حال حاضر شیوع ویروس کرونا بر یمن حاکم است، این قشر در خطر بیشتری قرار دارند. تنها ۲۰ درصد سیستم بهداشتی به زنان و کودکان خدمات بهداشتی ارائه می دهد و بیش از یک میلیون زن باردار و نوزاد از سوء تغذیه رنج می برند.

وی در خصوص کاهش بودجه و تاثیر آن بر اقدامات صندوق جمعیت سازمان ملل در یمن گفت، هنگام شیوع کرونا در یمن خدمات بهداشتی مربوط به زایمان صندوق کاهش یافت و این صندوق مجبور شد خدمات بهداشتی زایمان را از ۱۸۰ مرکز به ۱۴۰ مرکز کاهش دهد. اوایل ۲۰۲۰ طرح جامعی برای ارائه خدمات بهداشتی به ۴.۱ میلیون زن و دختر تدوین شد و صندوق ۱۰۰.۵ میلیون دلار بودجه درخواست کرد اما تاکنون تنها ۵۲ درصد بودجه مورد نیاز تامین شده است. صندوق برای ارائه خدمات بهداشتی به زنان و دخترانی که ضعف بدنی شدیدی دارند تا پایان ۲۰۲۰ به ۴۳ میلیون دلار نیاز دارد و علاوه بر آن ۲۰ میلیون دلار هم برای مقابله با کرونا نیاز است.

این مسئول در پایان هشدار داد، متوقف کردن خدمات بهداشتی زایمان روی سلامتی زنان در شرایطی که کرونا نیز در حال شیوع است، تاثیر بدی خواهد داشت و احتمال دارد در نبود خدمات بهداشتی ۴۸ هزار زن در اثر عوارض بارداری و زایمان جانشان را از دست بدهند.

انتهایپیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha